Χριστίνα Λαμπίρη: «Είμαι 58, δεν είμαι γιαγιά, έχω “απαγορεύσει” στα εγγονάκια μου να με φωνάζουν έτσι»

Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση και μοιράζεται σκέψεις για την οικογένειά της σε μια συνέντευξη που αποκαλύπτει τις σχέσεις της με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Με μια ανάλαφρη προσέγγιση, η γνωστή παρουσιάστρια, που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, μιλά για τη ζωή της ως γιαγιά, μητέρα και πεθερά, αλλά και για την απόφασή της να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Η ευτυχία της γιαγιάς

Η Χριστίνα Λαμπίρη δήλωσε πως νιώθει ευλογημένη που έχει γίνει γιαγιά. Ωστόσο, έχει ορίσει ένα δικό της τρόπο με τον οποίο θέλει να τη φωνάζουν τα εγγόνια της. «Νιώθω ευλογία που είμαι γιαγιά. Έχω “απαγορεύσει” στα εγγονάκια μου να με φωνάζουν έτσι. Το παρατσούκλι μου είναι “πιπιτς”», είπε με χαμόγελο, προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη διάσταση στην καθημερινότητά της με τα μικρά παιδιά.

Ο ρόλος της πεθεράς

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της ως πεθερά, εξηγώντας ότι επιλέγει να μένει μακριά από τις οικογενειακές υποθέσεις της κόρης της και του γαμπρού της. «Σαν πεθερά δε θέλω να ξέρω, ούτε και να ανακατεύομαι. Ο καθένας έχει την οικογένειά του», τόνισε, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία της να διατηρεί τα όρια και την ανεξαρτησία στις σχέσεις της.

Οι επισκέψεις στην Πάτρα

Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, Μαρίσα, έχει μετακομίσει στην Πάτρα, και όπως είπε η παρουσιάστρια, αυτό της δίνει τη δυνατότητα να επισκέπτεται συχνά την πόλη. «Λέω ευτυχώς που η κόρη μου η Μαρίσα έχει μετακομίσει στην Πάτρα και πολλές φορές πάω αυθημερόν», δήλωσε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τη συχνότητα των επισκέψεων της. Παρά την αγάπη που τρέφει για την οικογένεια της κόρης της, επιλέγει να μην μένει στο σπίτι τους. «Όταν πηγαίνω στην Πάτρα, δε μένω στο σπίτι των παιδιών, αλλά δίπλα. Δεν αισθάνομαι άνετα», εξήγησε, δείχνοντας την επιθυμία της να κρατάει μια διακριτική στάση.

Η σχέση με την κόρη της

Η Χριστίνα Λαμπίρη φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως, αν και διατηρεί στενή σχέση με την κόρη της, προτιμά να είναι ξεκάθαρη στον ρόλο της. «Ήμουν πάντα πάρα πολύ ξεκάθαρη με την κόρη μου, ο ρόλος μου ήταν εκείνος της μαμάς, όχι της φίλης», δήλωσε, προσδιορίζοντας με σαφήνεια τα όρια στη σχέση τους. Αυτή η τοποθέτηση δείχνει την ωριμότητα και την επίγνωση των ρόλων που έχει υιοθετήσει στη ζωή της, φροντίζοντας να μην αναμειγνύεται υπερβολικά στις ζωές των παιδιών της.

Μια νέα περίοδος στη ζωή της

Σε ηλικία 58 ετών, η Χριστίνα Λαμπίρη νιώθει ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, έτοιμη για νέες προκλήσεις, τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική. Η ανανεωμένη της διάθεση αντανακλάται και στην επιστροφή της στην τηλεόραση, όπου φαίνεται να προσβλέπει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

Exit mobile version