«Αρπάχτηκε» η Τζίμα με το “δεν έγινε κάτι” του Πρετεντέρη: «Έπρεπε δηλαδή να έχουμε 57 νεκρούς;» (video)

Τζίμα

Μικρή ένταση δημιουργήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν η παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα αντέδρασε σε σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη σχετικά με το σοβαρό περιστατικό στον Προαστιακό. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του ρεπορτάζ, οι δύο δημοσιογράφοι αντάλλαξαν απόψεις, με τη διαφωνία τους να γίνεται έντονη.

Το περιστατικό στον Προαστιακό

Το περιστατικό που πυροδότησε την ένταση αφορά ένα σοβαρό λάθος στον Προαστιακό στις 9 Οκτωβρίου, όπου ο συρμός 4245 μπήκε κατά λάθος στη γραμμή του Μετρό. Αυτό συνέβη επειδή ο σταθμάρχης στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών δεν άλλαξε εγκαίρως τη γραμμή για τον Προαστιακό, καθώς περίμενε πρώτα την άφιξη ενός συρμού του μετρό. Όταν διαπίστωσε το λάθος του, ο Προαστιακός είχε ήδη μπει σε λάθος πορεία και μόνο μετά από λίγα μέτρα η αμαξοστοιχία σταμάτησε, αφού ενεργοποιήθηκαν οι αισθητήρες τηλεδιοίκησης.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δελτίο, ο Πρετεντέρης σχολίασε ότι «δεν έγινε κάτι», αφού δεν υπήρξε κάποιο δυστύχημα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα. Η ίδια, εμφανώς ενοχλημένη, παρενέβη, δηλώνοντας: «Συγγνώμη Γιάννη, εδώ διαφωνούμε. Δεν μιλάς μόνος σου». Όταν ο Πρετεντέρης προσπάθησε να την διακόψει, εκείνη συνέχισε: «Δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω. Βεβαίως, συνέβη κάτι. Δεν συμβαίνει κάτι μόνο όταν έχουμε 57 νεκρούς. Πρέπει να έχουμε 57 νεκρούς για να έχουμε κάτι;».

Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Τζίμα: «Συγγνώμη Γιάννη, εδώ διαφωνούμε. Δεν μιλάς μόνος σου»
Πρετεντέρης: «Μετά, μετά»
Τζίμα: «Δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω. Βεβαίως, συνέβη κάτι. Δεν συμβαίνει κάτι μόνο όταν έχουμε 57 νεκρούς. Πρέπει να έχουμε 57 νεκρούς για να έχουμε κάτι;»
Πρετεντέρης: «Το συγκεκριμένο συμβάν δεν συνέβη…»
Τζίμα: «Το συγκεκριμένο συμβάν συνέβη, δεν είχε τραγική κατάληξη»
Πρετεντέρης: «Προφανως ωραία. Δεν είχε τραγική κατάληξη».

Δείτε το απόσπασμα στο 6.30:

Exit mobile version