Αντζελίνα Τζολί: «Αγαπώ τους Έλληνες»

Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί, σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, μεγάλο μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Ελλάδα. Η ηθοποιός, μιλώντας με ενθουσιασμό, αποκάλυψε την αγάπη της για τη χώρα μας και τόνισε τη σημασία της εμπειρίας αυτής για την ερμηνεία της.

Η αγάπη της Τζολί για την Ελλάδα

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έκρυψε την εκτίμησή της για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα λατρεύω τους ανθρώπους. Αγαπώ τους Έλληνες. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα». Τα γυρίσματα που ξεκίνησαν στη χώρα μας φάνηκε να την ενθουσιάζουν ιδιαίτερα, καθώς σημείωσε ότι ένιωσε μεγάλη υποστήριξη από τους ντόπιους και ότι είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με όσους γνώρισε κατά την παραμονή της.

Η πρόκληση του ρόλου της Μαρίας Κάλλας

Η Τζολί αναφέρθηκε εκτενώς στον απαιτητικό ρόλο της Μαρίας Κάλλας, δηλώνοντας ότι ήταν μια πραγματική πρόκληση για εκείνη. «Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας εάν δεν συνδεθείς, δεν συναντήσεις και δεν μιλήσεις με Έλληνες;» τόνισε η ηθοποιός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κατανοήσει και να βιώσει το πολιτισμικό υπόβαθρο της σπουδαίας ντίβας της όπερας.

 

Η τεχνική πρόκληση του τραγουδιού

Η τραγουδιστική ικανότητα της Κάλλας αποτέλεσε ένα ακόμα εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσει η ηθοποιός. Όπως δήλωσε, «τεχνικά, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για μένα να ξεπεράσω τη νευρικότητά μου να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο». Παρόλο που το τραγούδι δεν αποτελεί το κύριο ταλέντο της Τζολί, η ίδια δούλεψε σκληρά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου.

Ο σεβασμός για την Κάλλας και τους θαυμαστές της

Η Τζολί δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σοβαρότητα με την οποία προσέγγισε τον ρόλο, εκφράζοντας την ανησυχία της να μην απογοητεύσει τους ανθρώπους που αγάπησαν τη Μαρία Κάλλας. «Το πιο δύσκολο πράγμα όταν παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου είναι ότι το παίρνεις τόσο στα σοβαρά και ανησυχείς να μην απογοητεύσεις όχι μόνο εκείνη, αλλά και τους ανθρώπους που την αγάπησαν και στους οποίους σημαίνει πολλά» δήλωσε, δείχνοντας την ευθύνη που ένιωθε απέναντι στην κληρονομιά της διάσημης σοπράνο.

Exit mobile version