Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Είμαι 56 ετών»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Γιατί να μην πω την ηλικία μου;»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε με ειλικρίνεια για την ηλικία της και τα μυστικά της διατήρησης της νεότητάς της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 την Τετάρτη (23/10). Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την απουσία της από την τηλεόραση και το πώς φροντίζει την εμφάνισή της.

Γιατί δεν την βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση;

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η απουσία της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου από τις τηλεοπτικές σειρές, παρόλο που έχει χαράξει μια σημαντική καριέρα στο χώρο. Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν είναι εκείνη που επιλέγει να απέχει, αλλά ότι αυτό είναι κάτι που σχετίζεται με τις επιλογές των παραγωγών.

«Πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση και όχι εμένα», είπε με ειλικρίνεια, και πρόσθεσε: «Λέγεται ότι δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς από ηλικία 45 – 60 ετών. Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Αν με ρωτήσει κάποιος πόσο χρονών είμαι, του απαντώ. Δεν το θεωρώ αγένεια να με ρωτάει κάποιος για την ηλικία μου. Το λέω και από μόνη μου, δεν έχω θέμα με την ηλικία. Για εμένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και όχι κάτι παραπάνω. Είμαι 56 ετών».

Η άποψή της για την ηλικία

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στάθηκε στην άνεση που έχει με το ζήτημα της ηλικίας της, τονίζοντας ότι δεν θεωρεί την ηλικία ως κάτι που πρέπει να κρύβεται. Για εκείνη, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και όχι κάτι που την ορίζει ως άνθρωπο ή επαγγελματία.

Πώς διατηρείται νέα;

Όταν ρωτήθηκε για το πώς καταφέρνει να διατηρεί τη νεότητά της, η ηθοποιός μοιράστηκε τα δικά της μυστικά. Αρνήθηκε ότι έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις, επισημαίνοντας ότι προτιμά να φροντίζει τον εαυτό της με φυσικούς τρόπους.

«Λίφτινγκ δεν έχω κάνει», είπε χαρακτηριστικά. «Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας και πόσω μάλλον για τους ηθοποιούς».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υπογράμμισε ότι η γιόγκα είναι μια πρακτική που τη βοηθά τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, κάτι που φαίνεται να συμβάλλει στη συνολική της ευεξία.






Exit mobile version