Ο γνωστός σεφ κινείται στα …χνάρια του διάσημου Γκόρντον Ράμσεϊ.
Βέβαια όπως ο ίδιος εξηγεί υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά…
Ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε συνέντευξη στο Down Town, όπου αποκάλυψε και τον καβγά που είχε κάποτε με έναν πελάτη.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με τον διάσημο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος είναι γνωστό ότι βρίζει ακόμα και τους πελάτες του, ο Έκτορας Μποτρίνι απάντησε:
«Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει τρία εκατομμύρια στην άκρη και μπορεί να βρίζει όποιον θέλει. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχει τύχει να διώξω πελάτη από το μαγαζί. Θυμάμαι που μια φορά γυρνάει ένας πελάτης και μου κάνει:
“Πώς κοστολογείς το κοτόπουλο ρε;” και του απαντάω:
“Είναι βιολογικό κοτόπουλο. Πόσο να έχει; Έξι – επτά ευρώ το κιλό;”. Οπότε μου λέει “Και πουλάς 18 ευρώ τη μερίδα;“.
Η απάντηση που πήρε ήταν η εξής:
“Μες την κουζίνα είναι 16 άτομα και πρώτη του μήνα είναι όλοι πληρωμένοι, είναι όλοι στο ΙΚΑ και δουλεύουνε 5ήμερο. Άρα το κοτόπουλο που τρως είναι και ο μισθός τους.
Αλλά μάλλον έχεις μάθει να τρως σε ταβέρνες που δουλεύουν ανασφάλιστοι Πακιστανοί και φεύγουν από το παράθυρο.
Σηκώνεσαι τώρα και φεύγεις, το τραπέζι είναι κερασμένο, πήγαινε στον διάολο και μην ξαναγυρίσεις πίσω“.
Τα διπλανά τραπέζια χτυπούσαν παλαμάκια».
Πηγές: zappit.gr, Down Town