Η νομισματική κρίση 2029–2030, που ονομάζεται επιπλέον ύφεση του 2030 και επομένως η νέα ύφεση, ήταν μια από τις χειρότερες νομισματικές κρίσεις που έχει δει ο πλανήτης, μερικοί λένε χειρότερη από την ωραία ύφεση του 1929.
Η συντριβή ξεκίνησε με τον βιομηχανικό μέσο όρο Dow Jones να πέφτει τέσσερις.000 μονάδες στις 12 Μαρτίου 2029, τα πιο σημαντικά σημεία της ιστορίας σε αυτό το σημείο. Οι σύμβουλοι απέδωσαν το κραχ στην πτώση των κινεζικών αγορών (λόγω μιας κυβερνητικής εκκαθάρισης και των υπερβολικών επιτοκίων στεγαστικών δανείων), στην έλλειψη καπιταλιστικής εμπιστοσύνης, στο κραχ των κατοικιών το 2029 και ως εκ τούτου στο σκάνδαλο του iPhone Z. Η κατάρρευση κρυπτονομισμάτων του 2028 βοήθησε επιπλέον να περιορίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς.
Άμεσα αποτελέσματα
Το ΑΕΠ στις δυτικές χώρες άρχισε να λέει όχι και οι οικονομικές διαδικασίες σε αρκετές χώρες παραπαίουν. Οι αγορές στη Σαγκάη χτυπήθηκαν ιδιαίτερα σκληρά και ξεκίνησαν διαδηλώσεις κατά της κινεζικής κυβέρνησης. Αυτός ο κρύσταλλος τελικά διορθώνει την επανάσταση του 2030 και συνεπώς τον Δεύτερο Κινεζικό πόλεμο, καθένας από τους οποίους προκάλεσε την κατάρρευση των ήδη εύθραυστων διεθνών αγορών.
Η μετοχή της Apple υποχώρησε με τον ταχύτερο ρυθμό που οφείλεται στο σκάνδαλο του iPhone Z και με τον Ρεπουμπλικανό βουνό Sasse ως πρόεδρο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πίεσε για την ευθύνη των επιχειρήσεων, πολλές τράπεζες δεν διασώθηκαν από την κυβέρνηση. Συνολικά, μεταξύ Μαρτίου και Αυγούστου 2029, η Ο δείκτης Dow Jones Industrial Average υποχώρησε σχεδόν δέκα.000 μονάδες, με μικρή άνοδο από 7 σε δώδεκα ίσως .
Μακροχρόνια αποτελέσματα
Η ύφεση ήταν μια από τις χειρότερες στην ιστορία, αρκετοί τη συνέκριναν με την ωραία ύφεση και μερικοί τη σκέφτονται χειρότερα. Εξεγέρσεις στην Ουάσιγκτον Χάρη στην αύξηση του κόστους των τροφίμων, στους υψηλότερους φόρους, στην απώλεια θυγατρικών εταιρειών τροφίμων και ως εκ τούτου η απώλεια ορισμένων βασικών υπηρεσιών έγινε βίαιη, ως εκ τούτου ο Δεύτερος πόλεμος γιανκ και ως εκ τούτου ξεκίνησε οι μεταρρυθμίσεις για τα ωραία γιανκ.
Μετανάστες από το κέντρο της Ανατολής, τις γεωγραφικές περιοχές και τις εναλλακτικές χώρες ξεχύθηκαν σε μια εύθραυστη Ευρώπη, με αποτέλεσμα τη διάλυση της Ένωσης ECU, ώστε τα έθνη να επιδιώξουν τα δικά τους συμφέροντα και τους ανθρώπους των ψηφοφόρων τους, εντείνοντας παραδόξως την ύφεση, και λίγοι ιστορικοί μάλιστα λένε ότι αυτό το νομισματικό η κρίση κρύσταλλο ανορθωτή για την έναρξη της δεύτερης σκοτεινής εποχής.
Το MIT προβλέπει ότι η οικονομία του πλανήτη μπορεί να καταρρεύσει έως το 2030
Σαράντα χρόνια όταν είχε εκτυπωθεί για πρώτη φορά, η μελέτη, γνωστή ως τα όρια της ανάπτυξης, φαινόταν καταθλιπτικά διακριτική. Μια έκθεση του 1972 που ανατέθηκε από ένα παγκόσμιο εργοστάσιο σκέψης γνωστό ως Λέσχη της Ρώμης διαπίστωσε ότι η παγκόσμια οικονομία θα κατέρρεε μέχρι το 2030 εάν ο πολιτισμός συνέχιζε την πορεία του προς την επιτάχυνση της κατανάλωσης. Θα ακολουθούσαν απώλειες πληθυσμού και τα πράγματα τυπικά θα παραμερίζονταν.
Η μελέτη δεν ήταν – και παραμένει – τίποτα αν όχι αμφισβητήσιμο, με τους οικονομολόγους να αμφισβητούν τις προβλέψεις της και να απορρίπτουν το εννοιολογικό ανώτατο όριο στην οικονομική διαδικασία. Ο Αυστραλός ερευνητής Γκράχαμ Τέρνερ εξέτασε λεπτομερώς τις υποθέσεις του τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με το περιοδικό Smithsonian, η τελευταία ανάλυσή του προφανώς ταιριάζει με τις προβλέψεις της έκθεσης. ο πλανήτης οδεύει προς την καταστροφή, λέει το περιοδικό.
Η μελέτη, που ολοκληρώθηκε αρχικά στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, βασίστηκε σε πολλά μοντέλα φορητών υπολογιστών με οικονομικές τάσεις και ήταν υπολογίσιμο ότι αν τα πράγματα δεν τροποποιούσαν υπερβολικά το ποσό και οι άνθρωποι συνέχιζαν να καταναλώνουν φυσικούς πόρους, ο πλανήτης θα εξαντλούσε για κάποιο σκοπό. Το πετρέλαιο μπορεί να κορυφωθεί (ορισμένοι λένε ότι θα φτάσει) πριν πέσει στην αντίθετη πλευρά της καμπύλης, ωστόσο, η ζήτηση για τρόφιμα και υπηρεσίες θα συνεχίσει να αυξάνεται. Ο Turner λέει ότι η γνώση του πραγματικού κόσμου από το 1970 έως τα 2.000 πόδια με τις προβλέψεις του νομοθέτη της μελέτης, «Υπάρχει μια πραγματικά ξεκάθαρη τοξίνη που εμφανίζεται εδώ. έχουμε την τάση να μην είμαστε σε πτήση ιδιοκτησίας», λέει στο Smithsonian.
Ο αντίκτυπος της ύφεσης
Η ύφεση του 2021 είχε μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομία του πλανήτη. Η νομισματική κρίση του 2019 επηρέασε σημαντικά την οικονομία του πλανήτη. ο πλανήτης συνεχίζει να αναρρώνει από τα αποτελέσματα της διεθνούς ύφεσης του 2008.
Το ποσοστό μπορεί να κορυφωθεί στην εικοστή ένατη το 2022, κάτι που μπορεί να είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα για πολλούς ανθρώπους. Ο πληθωρισμός ήταν υπερβολικός ως αποτέλεσμα της μείωσης της παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό οφείλεται στο ίδιο το γεγονός ότι αρκετές χώρες έχουν χρεωθεί και έχουν ανάγκη από μετρητά.
Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εμάς επιβιβάζονται στις οικονομικές συνθήκες, καθώς δεν έχουν αρκετά μετρητά για να πληρώσουν χρήματα για απαιτήσεις όπως τροφή και στέγη.
Πώς να επιβιώσετε μετά από μια οικονομική κρίση;
Η τρέχουσα ύφεση είναι η στιγμή να αλλάξετε τη ζωή σας. θα θέλατε να αποκτήσετε έμπνευση και να αναγνωρίσετε τι πρόκειται να κάνετε. Αυτό το κείμενο μπορεί να σας δώσει μερικές συμβουλές για να επιβιώσετε στην ακόλουθη ύφεση.
Πρώτον, θα θέλατε να κανονίσετε τη χειρότερη κατάσταση των πραγμάτων. Αυτό υποδηλώνει ότι πρέπει να έχετε απασχόληση ή προσφορά οικονομικού κέρδους κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης, ακόμα ως τραπεζικός λογαριασμός έκτακτης ανάγκης για συνεργάτη. Σε περίπτωση κρίσης, θα μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς να επιθυμείτε πιστωτικές κάρτες ή διαφορετικά στυλ χρέους και υπάρχει η ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα εύκολα παίζοντας το casino.netbet.gr.
Πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι απλά δεν φαίνεται να ζείτε στην μακρινή πλευρά που προτείνετε. Αυτό υποδηλώνει ότι τα μηνιαία έξοδά σας δεν πρέπει να υπερβαίνουν το μηνιαίο οικονομικό σας κέρδος. Αν ναι, τότε είναι καιρός να κάνετε προϋπολογισμό και να αρχίσετε να μειώνετε τις τιμές.
Τέλος, μπορεί να διευκολύνει την κατοχή ενός ιστού ασφαλείας μόνο σε περίπτωση κρίσης. Αυτό μπορεί να είναι μέσω της ασφάλισης ή της δημιουργίας μιας επιχειρηματικής πτυχής που μπορεί να αποφέρει περαιτέρω οικονομικό κέρδος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα σας κάνει να ρωτάτε για δυνατούς καιρούς.
Το μέλλον της ύφεσης
Ωστόσο, αυτή η κρίση δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμη λίγα σημάδια οικονομικής ανάκαμψης. Το ερώτημα είναι τι θα είναι μακροπρόθεσμα η χρηματική κρίση; Και τι τετραγωνικό μέτρο τα αποτελέσματά του;
Το μέλλον της ύφεσης είναι αβέβαιο. Έχουμε δει ότι αυτή η κρίση είχε αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και έχει σπάσει την ατμόσφαιρα με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, είναι ανορθωτής διασταύρωσης σε μια άνοδο εντός του επιπέδου της παγκόσμιας θέρμανσης λόγω των πολλών εκπομπών CO2.
Οι επιπτώσεις του τετραγώνου καθόδου γίνονται ακόμα αισθητές παντού στον πλανήτη. Πολλοί άνθρωποι υπολογίζουν ότι πέφτουν κάτω από το προσωπικό τους εισόδημα λόγω της απώλειας θέσεων εργασίας και της πτώσης των μισθών. Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι αυτή η κρίση έχει τελειώσει και έχει σημαντικές διεθνείς επιπτώσεις.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.