Το άρθρο είναι παλιό, αλλά κάνει πάλι το γύρω του διαδικτύου
Λίγο η έλλειψη ειδήσεων, λίγο η σπουδή για να βρεθεί στο διαδίκτυο μία είδηση που μπορεί να κάνει το “κλικ” στους χρήστες… κάπως έτσι κάποια άρθρα που έχουν κάνει εντύπωση στο παρελθόν ανακυκλώνονται!
Πάμε λοιπόν να δούμε τι γράφεται στο διαδίκτυο για την είδηση που έγινε και πάλι, μετά από 2 χρόνια viral. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η γυναίκα δεν βρέθηκε ζωντανή, αλλά νεκρή.
H Γουάγκ Μα στάλθηκε από την οικογένεια της για να μαζέψει τη σοδειά σε χωράφι με καλαμπόκια.
Ένας πύθωνας επτά μέτρων κατάφερε να την παγιδεύσει και να την καταπιεί ζωντανή.
Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη στo νησί Σαλαβέζι της Ινδονησίας, όταν μια νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και το ερχόμενο πρωί βρέθηκε μέσα στην κοιλιά ενός πύθωνα.
Σύμφωνα με την Washington Post και το Jakarta News, η γυναίκα ονομάζεται Γουάγκ Μα και ζει σε νησί της Ινδονησίας. H σοδειά καλαμποκιού της οικογένειας της, βρισκόταν λιγότερο από ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της. Όταν άργησε να επιστρέψει, οι συγγενείς της και συγκεκριμένα η αδελφή της, μαζί με άτομα από το χωριό ξεκίνησαν να την αναζητούν.
Τα ίχνη της βρέθηκαν αμέσως, το ίδιο και οι σαγιονάρες που φορούσε, αλλά και το μαχαίρι που είχε μαζί της, υπό τον φόβο της επίθεσης αγριόχοιρων. Τελικά, σε κοντινή απόσταση, ξεπρόβαλε ένας δικτυωτός πύθωνας, του οποίου το στομάχι ήταν εμφανώς πρησμένο.
Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας κατάφεραν αρχικά να σκοτώσουν το φίδι και στη συνέχεια να ανοίξουν την κοιλιά του. Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν την Γουάγκ Μα κα σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαθέσιμες πληροφορίες ήταν φυσικά νεκρή.
Ένας δικτυωτός πύθωνας συνήθως παγιδεύει το υποψήφιο θύμα του με μια δαγκωνιά, το αφήνει αναίσθητο και στη συνέχεια το περικυκλώνει, μέχρι τη στιγμή που θα χάσει την αναπνοή του. Στη συνέχεια, το καταπίνει.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.