Έχει μια ιστορία που άλλοι δεν τη ζουν ούτε σε 40 ζωές.
Έχει παίξει σε μερικές από τις μεγαλύτερες ξένες παραγωγές με τον Ρότζερ Μουρ, τον Ομάρ Σαρίφ, τον Σον Κόνερι, τη Τζίνα Λολομπριτζίτα αλλά παρά τη 44χρονη πορεία του θεωρεί ότι το “Μπρούσκο” είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει, τουλάχιστον σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει παντρευτεί δύο φορές, έχει πεθάνει μία φορά και έχει επιστρέψει, έχει γνωρίσει τον έρωτα, την απόρριψη αλλά και τη μεγάλη αγάπη… Ο Γιώργος Ζένιος, ο “Διαμαντής” από το “Μπρούσκο”, αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται στο Youweekly.gr….Και πώς βρεθήκατε στην Κύπρο;
Για οικογενειακούς λόγους έφυγα για τρεις μήνες για την Κύπρο και μου έκαναν μια πρόταση να κάνω την πρώτη πανελλήνια σειρά στο ΡΙΚ.
Τα έξι επεισόδια έγιναν 12, μετά 18 και πάει λέγοντας. Επειδή είχα μεγαλώσει με Άγγλους βρήκα στην Κύπρο στοργή, αγάπη, φιλία και είπα από μέσα μου η Κύπρος είναι ωραία και έμεινα μόνιμα. Μετά έφυγα ξανά το 1980 για να σπουδάσουν τα παιδιά μου για 12 χρόνια μέχρι το 1992 αλλά όταν έχεις φύγει από μια χώρα είναι πολύ δύσκολο να ξαναρχίσεις από την αρχή. Έκανα λίγα πράγματα αλλά προτού φύγω μου προσέφεραν έναν ρόλο στη Γιουγκοσλαβία με τον Ομάρ Σαρίφ, στο “Memories of Midnight”. Η ιμπρεσάριός μου έκλαιγε και μου έλεγε: “Μείνε Τζορτζ” αλλά έφυγα. Έκανα λάθος…
Τότε μετανιώσατε περισσότερο ή την πρώτη φορά;
Το μετάνιωσα τώρα με τις καταστάσεις που βρήκα εδώ λόγω της κρίσης. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει χρήμα πώς μπορείς να προσφέρεις αυτό που θέλεις! Ποτέ, όμως, δεν μετάνιωσα που γύρισα στην πατρίδα μου.
Βγάλατε χρήματα;
Από τη δουλειά μου, ναι. Μετά από κάθε έργο που έκανα αγόραζα και κάτι. Είχα έναν πολύ έξυπνο πατέρα που μου έπαιρνε τα λεφτά και τα επένδυε. Τότε, πριν από 40 χρόνια, ο μισθός που έπαιρνα ήταν 5.000 στερλίνες τη μέρα. Ενα σπίτι τριώροφο το αγόρασα 25.000. Ήταν πάρα πολλά λεφτά που τώρα δεν υπάρχουν.
youweekly.gr
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.