Το αίτιο του θανάτου του δράστη επίθεσης στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον είναι η αυτοκτονία, ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Ντάγκλας Τζον Χάνλιν.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο σερίφης Τζον Χάνλιν ανακοίνωσε ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο δράστης της επίθεσης αυτοπυροβολήθηκε.
Αφού εισέβαλε σε αίθουσες διδασκαλίας του πανεπιστημίου Αμπκουα και σκότωσε εννέα ανθρώπους, ο δράστης της επίθεσης αντάλλαξε πυρά με την αστυνομία. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από αστυνομικά πυρά.
newsit.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)






























































