Θύτης ο Οράσιο Καρντόζο και θύμα ο Νικόλαο Ντουμίτρου
Οι παίκτες της… βασίλισσας του βορρά με την ανακοίνωσή τους καταδικάζουν την συμπεριφορά του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου των Φαιάκων τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Βέροια καταδικάζουμε απερίφραστα την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του συναδέλφου μας, ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Κέρκυρας Horacio Cardozo. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης Βέροια-ΑΟΚ, και ειδικότερα αυτής του δευτέρου ημιχρόνου, χρησιμοποιούσε συνεχώς ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη μας Nicolao Manuel Dumitru Cardoso. Αποκορύφωμα της αντισυναδελφικής συμπεριφοράς του αποτέλεσε η φάση στην οποία έφτυσε στο πρόσωπο τον συμπαίκτη μας.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)














































































![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-120x86.jpg)





