Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου ο Βαγγέλης Μόρας έχασε τον αδερφό του, τον οποίο είχε ονομάσει «Superman». Και αυτό διότι έδινε για πολλούς μήνες την μάχη με την λευχαιμία.

Ο διεθνής αμυντικός της Βερόνα μάλιστα πολλές φορές έχει πει ότι θα αφιερώσει το υπόλοιπο της καριέρας του για την εκστρατεία ώστε περισσότεροι να γίνουν δότες μυελού των οστών, όπως έκανε ο ίδιος για τον αδερφό του.
Πλέον ο Μόρας θέλησε να κουβαλάει πάντα μαζί του τον αδερφό του για αυτό «χτύπησε» τατουάζ με την μορφή του αδερφού του.
«Ο ήρωας μου. Ο άγγελός μου. Ο αδερφός μου. Μαζί οραματιζόμαστε. Αφύπνιση συνείδησης. Γίνε δότης μυελού των οστών και σώσε ζωές», έγραψε στο Instagram ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ.

iefimerida.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)






























































