Γιώργος Λιάγκας στο Όλα Μπιπ: «Όταν είδαμε τα νούμερα του Σεφερλή, γελάγαμε»

O Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στο «Όλα Μπιπ» και μίλησε για τις πρώτες του αντιδράσεις όταν είδε τα νούμερα των αντιπάλων του.

Φυσικά, ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Ant1 δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον νέο του αντίπαλο, που ακούει στο όνομα Μάρκος Σεφερλής, αλλά και στα πολύ υψηλά – σε επίπεδο ρεκόρ – νούμερα που σημείωνε, ειδικά τις πρώτες ημέρες.

Αρχικά, δήλωσε ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι μια «χαρά άνθρωπος», και ότι «Ο μόνος ηθοποιός που κάνει τηλεόραση είναι ο Σεφερλής; Μην τον πυροβολούμε κιόλας».

Και συνέχισε: «Από την πρώτη ημέρα βλέπω αποσπάσματα από το Mega με Μία. Δε σημαίνει ότι επειδή δε μιλάμε για τα νούμερα τηλεθέασης, δε μας ενδιαφέρουν κιόλας. Είμαι πολύ “νουμεράκιας” και βλέπω τι πήγε καλά και τι όχι. Για μας που κάνουμε τηλεόραση, τα νούμερα είναι ένας μπούσουλας δουλειάς. Τώρα να βγω και να πω για τα νούμερα, που μας έχει ανταμείψει ο κόσμος τόσα χρόνια, δεν θα πω ποτέ. Όταν λοιπόν είσαι δεύτερος, γιατί σε κατηγορούν όταν δε μιλάς για τα νούμερα τηλεθέασης, από τη στιγμή που δε μιλούσες όταν ήσουν πρώτος;».

Μην το χάσεις:  Ένα συγκλονιστικό VIDEO: Ο βουβός θρήνος για ένα προσφυγόπουλο που έχασε τη ζωή του στο Αιγαίο

Πώς αντέδρασε όταν είδε τα νούμερα του «Mega με μια»; «Την πρώτη ημέρα που σηκωθήκαμε περιμέναμε όλοι ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά. Το ‘χουμε ξαναζήσει. Τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουμε δει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ο Μάρκος. Όταν είδαμε το 62%, γελούσαμε με τη Φαίη. Θα κλάψω τώρα για τα νούμερα τηλεθέασης;», είπε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Μην το χάσεις:  Το DNA αποκαλύπτει: Στην θέση του συνοδηγού ο Παντελής Παντελίδης!!

Όσο για τα ίδια παιχνίδια που κάνουν οι δύο πρωινές εκπομπές; Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τα παιχνίδια σαφώς και τα αντιγράφουμε. Από τον Fallon και την Degeneres», χαρακτηρίζοντας όλο αυτό που κάνει ο «ανταγωνιστής» του ως άθλο.

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστη και την φάρσα που έκανε ο κωμικός ηθοποιός και έγινε τεράστιο θέμα συζήτησης, λέγοντας ότι «κάποιος από το κοντρόλ θα έπρεπε να του πει να σταματήσει, γιατί ο Μάρκος δεν έχει την εμπειρία».

Γιώργος Λιάγκας - Όλα μπιπ

Γιώργος Λιάγκας - Όλα μπιπ

Γιώργος Λιάγκας - Όλα μπιπ

Πηγή

loading...