Δεν υπάρχει πιο ερωτευμένο ζευγάρι: Η νέα βραδινή έξοδος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την καλλονή σύντροφό του

Λυκουρέζο

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν σταματά να εντυπωσιάζει με τις δημόσιες εμφανίσεις του, συνοδευόμενος από την πανέμορφη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου. Το ζευγάρι, που συχνά απασχολεί τα media λόγω της σχέσης τους και της ηλικιακής διαφοράς, δείχνει αδιαφορία για τα σχόλια και τις φήμες, επιδεικνύοντας αγάπη και στήριξη ο ένας προς τον άλλον.

«Είμαι ερωτευμένος», δήλωσε πρόσφατα ο γνωστός δικηγόρος, επιβεβαιώνοντας τον δεσμό του με την ηθοποιό, παρά τα αρνητικά σχόλια που κυκλοφορούν γύρω από τη διαφορά ηλικίας τους, η οποία ξεπερνά τα 40 χρόνια.

Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Το βράδυ της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου πραγματοποίησαν άλλη μία κοινή έξοδο, επιλέγοντας να παρακολουθήσουν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Sweet Dreams… από κοντά» στο Θέατρο Embassy. Οι φωτογράφοι ήταν παρόντες και τους απαθανάτισαν, καθώς το ζευγάρι αγνόησε τα φλας και τις δημόσιες αντιδράσεις.

Η Τζένη εντυπωσίασε με τη σικάτη εμφάνισή της, φορώντας μία μαύρη pencil δερμάτινη φούστα, πουκάμισο και γόβες, ενώ ο Αλέξανδρος παρέμεινε κομψός, ντυμένος με ένα γκρι κοστούμι, ριγέ πουκάμισο και κρατώντας το μπαστούνι του. Οι δυο τους περπατούσαν χαλαροί και αγκαλιασμένοι, ενισχύοντας την εικόνα ενός αγαπημένου και αφοσιωμένου ζευγαριού.

Η αντίδραση στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας

Παρά τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους και τις συζητήσεις γύρω από την ηλικιακή διαφορά τους, το ζευγάρι παραμένει αφοσιωμένο. Η σχέση τους ξεκίνησε την παραμονή των Χριστουγέννων και έχει πλέον διαρκέσει εννέα μήνες, σύμφωνα με τον ίδιο τον Αλέξανδρο. Η κόρη του δικηγόρου εξέφρασε δημοσίως την αντίθεσή της με τα σχόλια που αφορούν την προσωπική ζωή του πατέρα της, υπερασπιζόμενη την επιλογή του.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια, δηλώνοντας ανοιχτά τον έρωτά του για την Τζένη Οικονόμου. Στη συνέντευξή του, τόνισε: «Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια. Είμαι ερωτευμένος!», δείχνοντας την πλήρη αφοσίωσή του στη σύντροφό του και τη σχέση τους, αψηφώντας τις κριτικές.

Ο δεσμός του ζευγαριού φαίνεται πως δεν επηρεάζεται από τα σχόλια του κοινού ή τη διαφορά ηλικίας τους, καθώς συνεχίζουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί.

Πηγή: youweekly.gr

Exit mobile version