Βρήκε τον ιερέα… μεθυσμένο να κοιμάται στην εκκλησία – Τον είχε διώξει από το σπίτι η παπαδιά

Βρήκε τον ιερέα μεθυσμένο στα στασίδια της εκκλησίας – Γιατί τον έδιωξε η παπαδιά από το σπίτι

Ένα αναπάντεχο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Ταύρου, όταν το πρωί ένας επίτροπος εκκλησίας βρέθηκε μπροστά σε μια σκηνή που σίγουρα δεν περίμενε να αντικρίσει. Κατά την προετοιμασία για τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο επίτροπος αντίκρισε μια παράδοξη εικόνα: τον ίδιο τον εφημέριο της εκκλησίας, ξαπλωμένο και να κοιμάται.

Τον βρήκε να κοιμάται στα καθίσματα του ναού

Όταν ο επίτροπος έφτασε στο ναό και ξεκλείδωσε την πόρτα, παρατήρησε μια ανθρώπινη φιγούρα ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα. Στην αρχή φοβήθηκε ότι μπορεί να είχε εισβάλει κάποιος άγνωστος στον χώρο. Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr: «Με το που ξεκλειδώνω την πόρτα και εισέρχομαι στον Ναό, βλέπω μια φιγούρα ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα. Τρόμαξα πως είχαν μπει κλέφτες και άρχισα να φωνάζω ώσπου φτάνω κοντά και βλέπω τον 61χρονο εφημέριο του Ιερού Ναού να είναι ξαπλωμένος και να κοιμάται έχοντας ενώσει δύο πλαστικά καθίσματα».

Η μυρωδιά από κρασί και η εξήγηση του ιερέα

Καθώς πλησίασε, ο επίτροπος αντιλήφθηκε μια έντονη μυρωδιά από κρασί που ερχόταν από τον εφημέριο. Σαστισμένος, τον ρώτησε γιατί βρισκόταν εκεί και ο ιερέας του ζήτησε συγγνώμη. Ο 61χρονος εφημέριος εξήγησε ότι η γυναίκα του τον είχε διώξει από το σπίτι επειδή είχε επιστρέψει πολύ αργά το προηγούμενο βράδυ, οδηγώντας τον σε αυτή την απρόσμενη διανυκτέρευση στο ναό.

Μια νύχτα εκτός σπιτιού για τον πάτερ

Η συγκεκριμένη κατάσταση, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν αποτέλεσμα ενός οικιακού διαπληκτισμού. Η παπαδιά, ενοχλημένη από την καθυστέρηση του άντρα της, αποφάσισε να του αρνηθεί την είσοδο στο σπίτι, ωθώντας τον να βρει καταφύγιο στον χώρο της εκκλησίας. Έτσι, ο εφημέριος πέρασε τη νύχτα σε δύο πλαστικά καθίσματα του ναού, δίνοντας αφορμή για το περιστατικό που έμεινε αξέχαστο στον επίτροπο και στους παρευρισκόμενους.

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Exit mobile version