«Βόμβα» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Τέλος από αυτή την εκπομπή – Πού θα τον βλέπουμε τελικά

Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, προχωρά σε μια νέα επαγγελματική κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής θα εμφανίζεται πλέον αποκλειστικά στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, αφήνοντας πίσω του την παρουσία του στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμη δεν είδες τίποτα». Αυτή η εξέλιξη έρχεται με αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού Mega, ενώ οι λεπτομέρειες πίσω από αυτήν την απόφαση έχουν προκαλέσει συζητήσεις στον χώρο της τηλεόρασης.

Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με το Mega

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, η απόφαση αυτή δεν ήταν ξαφνική, αλλά μέρος μιας σειράς ανακατατάξεων στο κανάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παρόλο που ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Mega μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, πλέον θα περιοριστεί μόνο στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο παρουσιαστής δεν θα κάνει την εμφάνισή του στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», μια κίνηση που φαίνεται να σηματοδοτεί το τέλος της παρουσίας του σε αυτό το πρόγραμμα.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Mega

Την ίδια στιγμή, το Mega προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμα των εκπομπών του, αφαιρώντας 12 λεπτά από τη διάρκεια τόσο της εκπομπής του Κώστα Τσουρού όσο και της Αναστασίας Γιάμαλη. Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι η προσθήκη της δημοφιλούς σειράς «Οι Τρεις Χάριτες», η οποία αναμένεται να δίνει δυνατό lead-in στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, «The Chase».

Αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα φαίνεται πως ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν τον Μικρούτσικο να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Παρά το γεγονός ότι η αρχική του συνεργασία είχε ξεκινήσει με πρόταση από τον Κώστα Τσουρό, οι νέες συνθήκες τον φέρνουν να ανήκει πλέον στην πρωινή ζώνη του Mega.

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σχετικά με το MEGA:

Η αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού σίγουρα θα προκαλέσει αλλαγές και στις δυναμικές των δύο προγραμμάτων. Η εμπειρία του παρουσιαστή και η ξεχωριστή του παρουσία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Πλέον, όμως, το κοινό θα τον βλέπει αποκλειστικά στο «Buongiorno», με τη Φαίη Σκορδά.

Exit mobile version