Βάνα Μπάρμπα:«Δίνω τη δική μου μάχη…Δεν είναι εύκολο»

Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε την πρόοδό της. Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει τις θεραπείες της και δήλωσε ότι θα μπορεί να πει με ασφάλεια πως έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο, αφού περάσει ο ερχόμενος Μάιος.

Η μάχη της Βάνας Μπάρμπα

Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε ότι βρίσκεται σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας της. Παρά τις δυσκολίες, αναγνώρισε ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο, αλλά η πορεία δεν είναι εύκολη. «Δίνω τη δική μου μάχη, τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο», ανέφερε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι οι ανοσοθεραπείες που λαμβάνει τη βοηθούν σημαντικά.

Ελπίδα για το μέλλον

Η ηθοποιός δήλωσε με αισιοδοξία ότι, μετά τον Μάιο, αναμένει να έχει ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο της υγείας της. «Πιστεύω ότι μετά τον Μάη θα είμαι ελεύθερη να πω ότι ξεπέρασα το μεγάλο εμπόδιο», είπε, εκφράζοντας την ελπίδα της για πλήρη ανάρρωση.

Ο φόβος της μητέρας

Πέρα από την προσωπική της μάχη με την υγεία, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τους φόβους που έχει ως μητέρα, κυρίως για το ενδεχόμενο να αφήσει την κόρη της. Με ειλικρίνεια, μοιράστηκε τις σκέψεις της: «Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου. Έχασα και τους γονείς μου, τη μητέρα μου πρόσφατα, έχασα την αδελφή μου… Τι άλλο έχω να χάσω;».

Η αγωνία της ηθοποιού επικεντρώνεται κυρίως στο παιδί της, το οποίο θεωρεί το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της. «Το μόνο που είναι στη ζωή μου το πιο σημαντικό, είναι το παιδί μου», ανέφερε, τονίζοντας την αδιάρρηκτη σχέση που έχει με την κόρη της και τον φόβο κάθε γονέα να μην χάσει την επαφή με το παιδί του.

Exit mobile version