Τζορτζ Μπάλντοκ: Το εύρημα στην καρδιά που φέρνει νέα τροπή στην έρευνα

τζορτζ μπάλντοκ

Η ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας βιώνει βαρύ πένθος μετά την τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, παίκτη του Παναθηναϊκού. Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, μια ημέρα που ξεκίνησε σαν κάθε άλλη για τον άτυχο αθλητή. Παρόλο που δεν είχε κληθεί από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας για τα επικείμενα ματς, προγραμμάτισε τη συνηθισμένη του προπόνηση στο Κορωπί.

Την ίδια νύχτα, όμως, ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, βυθίζοντας τους πάντες στη θλίψη. Η νεκροψία έδειξε ότι στους πνεύμονές του υπήρχαν φυσαλίδες και ποσότητα νερού, ενδεικτικά θανάτου από πνιγμό. Ωστόσο, παραμένουν ανοιχτά κάποια ερωτήματα που οι ειδικοί προσπαθούν να απαντήσουν για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Πιθανά παθολογικά αίτια

Παρά την ένδειξη πνιγμού, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να προκλήθηκε από αιφνίδια πνευμονική εμβολή, που συνέβη ενώ ο Μπάλντοκ βρισκόταν στο νερό. Ένα εύρημα στην καρδιά του ποδοσφαιριστή έθεσε αυτήν την υπόθεση στο τραπέζι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού επεισοδίου. Παράλληλα, οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, που έχουν ήδη παραγγελθεί, αναμένεται να ρίξουν φως στις ακριβείς αιτίες θανάτου.

Το βέβαιο είναι ότι αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστής από τα αρχικά ευρήματα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το θλιβερό περιστατικό έγινε γνωστό όταν η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ, Αναμπέλ Ντίναμ, προσπαθούσε να τον βρει τηλεφωνικά για να ευχηθεί στον γιο τους για τα γενέθλιά του. Καθώς ο Μπάλντοκ δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις της, ανησύχησε και ζήτησε από έναν φίλο τους στην Αθήνα να πάει στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Ο φίλος έφτασε στην πολυκατοικία της οδού Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα μαζί με τον διαχειριστή, ο οποίος και άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα: ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρισκόταν αναίσθητος στον πυθμένα της πισίνας.

Επιτόπου έρευνες και ευρήματα

Οι αρχές κλήθηκαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν την εξερεύνηση του χώρου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν ένα μπουκάλι με λίγη βότκα και δύο ποτήρια, ενώ οι αστυνομικοί έλαβαν και το καταγραφικό από το κλειστό κύκλωμα καμερών του κτιρίου. Αυτό κρίθηκε απαραίτητο για να διαπιστωθεί αν υπήρχε κάποιος άλλος στο διαμέρισμα τη στιγμή του τραγικού γεγονότος.

Η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα, καθώς όλοι περιμένουν με αγωνία τα τελικά πορίσματα των ειδικών εξετάσεων.

Exit mobile version