Τζώνη Καλημέρης: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο, Ελπίδα Ιακωβίδου

Τζώνη Καλημέρης

Ο Τζώνη Καλημέρης κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή, σχεδόν δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Κοντοβά. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την Ελπίδα Ιακωβίδου, την Κύπρια παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ, και παρόλο που προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η αρχή της σχέσης τους

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και συνέβη σε περίοδο διακοπών. «Αν και γνωριζόμασταν ονομαστικά, δεν είχε τύχει να βρεθούμε από κοντά», δήλωσε η Ελπίδα Ιακωβίδου σε συνέντευξή της στο Like.com.cy. «Κατά την πρώτη μας συνάντηση, του απευθύνθηκα στον πληθυντικό, ως ένδειξη σεβασμού και θαυμασμού για την πορεία του. Όμως, με ευγένεια και χαμόγελο, με προέτρεψε να μιλάμε στον ενικό…».

Προστατεύοντας τη σχέση τους από τη δημοσιότητα

Παρά το ενδιαφέρον του κοινού, το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από την υπερβολική προβολή, με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι περιορισμένες. Ωστόσο, το ενδιαφέρον των μέσων για τη σχέση τους είναι έντονο, καθώς η παρουσία και των δύο στον χώρο της τηλεόρασης τραβά την προσοχή.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση στο Instagram

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ο Τζώνη Καλημέρης μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με την Ελπίδα Ιακωβίδου, ανεβάζοντας μερικά τρυφερά στιγμιότυπα. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε απλά «Ελπίδα», δηλώνοντας με λιτό αλλά ουσιαστικό τρόπο τα συναισθήματά του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Exit mobile version