«Τρίγωνος», εντελώς ξυρισμένος, κορμί… τούμπανο: Ένας άλλος ο Γιάννης Αϊβάζης μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου

Γιάννης Αϊβάζης

Μετά από έναν χωρισμό που συζητήθηκε πολύ, ο Γιάννης Αϊβάζης, δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός, εμφανίζεται πιο δυναμικός και ανανεωμένος από ποτέ. Ο ίδιος και η Μαρία Κορινθίου, ηθοποιός και για πολλά χρόνια σύζυγός του, ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας. Το αποτέλεσμα; Ένας Γιάννης που μας δείχνει, μέσα από τα social media, μια πλευρά του πιο ανανεωμένη και αποφασιστική.

Η νέα εμφάνιση του Γιάννη Αϊβάζη: Αιτία συζητήσεων

Μετά τον χωρισμό του, ο Αϊβάζης φάνηκε να επικεντρώνεται έντονα στη φυσική του κατάσταση. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, που εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους, εμφανίζεται σε μια σέλφι με τον καθρέφτη του μπάνιου, αποκαλύπτοντας τους γυμνασμένους του κοιλιακούς και έναν εντελώς ξυρισμένο, καθαρό look. Οι κοιλιακοί του, έντονοι και γραμμωμένοι, αποδεικνύουν την προσοχή που δίνει στο σώμα του, αντανακλώντας μια νέα, δυναμική εποχή για τον ηθοποιό.

Πρωινή ενέργεια και καλημέρα στους ακόλουθους

Η φωτογραφία αυτή, που τραβήχτηκε το πρωί, συνοδευόταν από ένα χαμογελαστό «καλημέρα», με τον ηθοποιό να ποζάρει με αυτοπεποίθηση. Η εικόνα τον δείχνει χωρίς μπλούζα, με μια απλή πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του, προσφέροντας μια ματιά στο νέο, εντυπωσιακό του στυλ. Οι ακόλουθοι του έσπευσαν να σχολιάσουν την εικόνα, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στη νέα φάση της ζωής του, καθώς και τον εντυπωσιασμό τους για την άψογη φυσική του κατάσταση.

Η σέλφι που τράβηξε ο Γιάννης Αϊβάζης:

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Η πρόσφατη μετακόμισή του σε νέο σπίτι σηματοδοτεί ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή του Αϊβάζη. Όπως φαίνεται, ο ηθοποιός αναζητά τρόπους να ανανεώσει την καθημερινότητά του, και αυτό αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και στον γενικότερο τρόπο που παρουσιάζει τη ζωή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Exit mobile version