«Τρελάθηκε, πάτησε γκάζι και έσκασε πάνω μας» λένε τα θύματα – «Ήταν φίλος ενός πρώην μου»

Πολυδέντρι

Μια τυχαία συνάντηση που κατέληξε σε καταδίωξη και απειλές έλαβε χώρα τη Δευτέρα το βράδυ (7.10.2024) στο Πολυδένδρι Ωρωπού. Η 28χρονη γυναίκα, που ήταν το θύμα αυτής της επίθεσης, κατάφερε να αποφύγει τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο που την καταδίωκε με σκοπό να την χτυπήσει. Ο οδηγός ήταν ένας 27χρονος άντρας, τον οποίο γνώριζε από μια προηγούμενη συνάντηση.

Η αρχή του περιστατικού

Η 28χρονη περιέγραψε πώς συνάντησε τυχαία τον δράστη έξω από ένα μαγαζί στον Ωρωπό. Εκεί, ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία ανάμεσά τους, η οποία κράτησε περίπου πέντε λεπτά. Όπως ανέφερε η ίδια, είχε γνωρίσει τον άντρα από έναν πρώην σύντροφό της και είχαν κάποια προσωπικά θέματα. Μετά τον τσακωμό, μπήκε στο εστιατόριο για να συναντήσει την παρέα της, ενώ ο δράστης κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του.

Η στιγμή της επίθεσης

Μετά από περίπου 25 λεπτά, η 28χρονη και οι φίλοι της ετοιμάζονταν να φύγουν από το εστιατόριο. Καθώς βγήκε πρώτη για να διασχίσει τον δρόμο και να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους, ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο από ένα άλλο όχημα. Το αυτοκίνητο του δράστη προσέκρουε στα κολονάκια δίπλα στον δρόμο και ξαφνικά άναψε τα φώτα του. Ήταν ξεκάθαρο πως προσπαθούσε να την χτυπήσει.

Η 28χρονη προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας και να ανέβει πάνω σε ένα παρκαρισμένο όχημα, αλλά ο 27χρονος έκανε απότομη κίνηση και τραυμάτισε σοβαρά τον φίλο της, ο οποίος βρισκόταν κοντά της εκείνη τη στιγμή. Ο φίλος της χτυπήθηκε με ταχύτητα περίπου 60 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του σε τρία διαφορετικά σημεία.

Η αντίδραση και οι απειλές

Αφού ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος, η 28χρονη προσπάθησε να τον καταδιώξει, χωρίς όμως να τον βρει. Κάλεσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για βοήθεια, ενώ παράλληλα δήλωσε πως είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της από τον ίδιο άντρα.

«Ο λόγος που τσακωθήκαμε ήταν εξαιτίας ενός πρώην μου. Του ζήτησα να μείνει έξω από τη ζωή μου, αλλά αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και συνέχισε με διάφορες άλλες απειλές» είπε η 28χρονη. Επίσης, τόνισε ότι η κατάσταση του φίλου της είναι πολύ σοβαρή, αφού το τραύμα στο πόδι του είναι αρκετά βαρύ.

Στο newsit.gr μίλησε και ο πατέρας του 20χρονου: «Ο γιος μου έσπασε το καλάμι, είναι τόσο πρησμένο που δεν μπορούμε ακόμη να κάνουμε χειρουργείο. Είμαστε από τη Δευτέρα στο ΚΑΤ. Το παιδί μου είπε ότι τρελάθηκε ο άλλος πάτησε γκάζι και έσκασε πάνω του. Την κοπέλα ήθελε να χτυπήσει, αλλά δεν την πρόλαβε. Ήταν επίθεση από πρόθεση και όχι ατύχημα».

Exit mobile version