Τραγωδία: Γνωστός 37χρονος επιχειρηματίας έπεσε από τον 4ο όροφο και σκοτώθηκε – Σε σοκ η οικογένειά του (φωτο)

37χρονος

Τραγωδία στον Βόλο: Γνωστός επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας – Τον εντόπισαν μετά από ώρες στον ακάλυπτο

Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Βόλου, καθώς ένας 37χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας. Οι συνθήκες της πτώσης παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Μέχρι στιγμής, οι ακριβείς λεπτομέρειες του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί, καθώς δεν είναι γνωστή η ακριβής ώρα της πτώσης. Το σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε ακαμψία, κάτι που υποδηλώνει πως είχε περάσει αρκετή ώρα από την πτώση πριν εντοπιστεί.

Η σορός του 37χρονου εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από ένοικο της πολυκατοικίας στον ακάλυπτο χώρο. Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, που διαπίστωσαν επί τόπου τον θάνατό του και ξεκίνησαν την έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Ωστόσο, η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από τις αρχές.

Οι συνθήκες της τραγωδίας

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ο 37χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμα συγγενικού προσώπου το βράδυ της Παρασκευής. Βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον 4ο όροφο. Η έρευνα για την αιτία της πτώσης παραμένει σε εξέλιξη, με την οικογένειά του να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση των αρχών για το τι συνέβη.

Ο 37χρονος είχε ανοίξει πρόσφατα δικό του beach bar στο νότιο Πήλιο, κάνοντας πραγματικότητα ένα από τα επαγγελματικά του όνειρα.

Ο Γιώργος Πασπαλάρης και οι μαρτυρίες της οικογένειας – Τι λέει η αδελφή του

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν ο Γιώργος Πασπαλάρης, γνωστός στην τοπική κοινωνία λόγω της πολυετούς του εργασίας στον χώρο της εστίασης. Ήταν ιδιοκτήτης ενός beach bar στην Άφησσο και περιγράφεται ως ένας ιδιαίτερα κοινωνικός και χαμογελαστός άνθρωπος.

Η αδερφή του 37χρονου μίλησε για το τραγικό συμβάν, εκφράζοντας την άγνοια της οικογένειας για τις συνθήκες που οδήγησαν στην πτώση του αδερφού της. «Δεν γνωρίζουμε ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες έπεσε ο αδερφός μου. Δεν υπήρχε μπαλκόνι σ’ εκείνο το σημείο από όπου έπεσε αλλά μόνο παράθυρο. Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη και περιμένουμε να μας πει η αστυνομία πως έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον Γιώργο ως έναν άνθρωπο που ζούσε μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη όνειρα και επαγγελματικές φιλοδοξίες. «Ο αδερφός μου ήταν μια χαρά, ανοιχτός άνθρωπος χαμογελαστός. Είχε ανοίξει μαγαζί το καλοκαίρι και πήγαινε πολύ καλά και τώρα σκεφτότανε να βρει κάποιο χώρο να ανοίξει και δεύτερο», ανέφερε.

Η αδερφή του θυμάται με συγκίνηση τη στιγμή που έμαθαν για τον θάνατό του: «Μας πήρε τηλέφωνο ο ξάδερφός μου και μας είπε ότι ακούστηκε τέτοιο πράγμα και η μητέρα μου τρελάθηκε. Πήγε από το σπίτι του αλλά δεν της άνοιγε». Η οικογένεια βίωσε στιγμές απόγνωσης πριν τους ενημερώσουν οι αρχές για το μοιραίο γεγονός.

Το τελευταίο αντίο

Το ξαφνικό άγγελμα του θανάτου του Γιώργου συγκλόνισε τον Βόλο, με φίλους και συγγενείς να εκφράζουν τον πόνο και τη θλίψη τους για την απώλεια. Το τελευταίο αντίο στον 37χρονο θα δοθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις 4 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Βόλο.

Η οικογένεια του Γιώργου ζήτησε αντί στεφάνων και λουλουδιών, τα χρήματα να προσφερθούν στον σύλλογο «Φλόγα», που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Ένα κουτί για την συλλογή των χρημάτων θα υπάρχει στην είσοδο του ναού, ως πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου.

Πηγές: gegonota.news, taxydromos.gr

Exit mobile version