Τραγωδία: Έγκυος νύφη πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο – Η σπαpακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό

Τραγική κατάληξη στον γάμο: έγκυος νύφη πεθαίνει λίγο πριν την τελετή

Η ιστορία μιας 30χρονης γυναίκας από το Σάο Πάολο που ετοιμαζόταν να παντρευτεί και να καλωσορίσει την κόρη της συγκλονίζει με την απρόσμενη και τραγική της κατάληξη. Η Τζέσικα Γκουέντες, έξι μηνών έγκυος, έχασε τη ζωή της λίγα λεπτά πριν την έναρξη του γάμου, προκαλώντας βαθύ πόνο στους αγαπημένους της.

Το όνειρο του γάμου που έμελλε να γίνει εφιάλτης

Η Τζέσικα, φορώντας το νυφικό της, ήταν έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, τον 31χρονο πυροσβέστη Φλάβιο Γκονσάλβεζ. Μπήκε στη λιμουζίνα για να μεταφερθεί στην εκκλησία, όπου την περίμενε ο αγαπημένος της για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το όνειρο αυτό θα διακοπεί τόσο βίαια.

Αδιαθεσία στο δρόμο για την εκκλησία

Καθώς πλησίαζαν στην εκκλησία, η Τζέσικα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Ζαλιζόταν, ενώ άρχισε να νιώθει έντονο πόνο στον αυχένα. Οι συγγενείς της θεώρησαν ότι ήταν λόγω άγχους, όμως η αλήθεια ήταν διαφορετική και τραγικά απρόβλεπτη. Η Τζέσικα έπασχε από προεκλαμψία, μια σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της μητέρας και του μωρού.

Η λιμουζίνα έφτασε στην εκκλησία, όμως η κατάσταση της Τζέσικα είχε χειροτερέψει. Ένας ξάδερφός της ενημέρωσε τον Φλάβιο, ο οποίος περίμενε ανήσυχος στην είσοδο. «Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και την είδα να είναι καθισμένη, όμως είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της και μου μίλησε», αναφέρει ο ίδιος. «“Μωρό μου, εδώ είμαι”, της είπα. “Όλα είναι εντάξει” μου απάντησε, αν και παραπονιόταν για πόνο στον αυχένα».

Ο Φλάβιο, ως εκπαιδευμένος διασώστης στην Πυροσβεστική, άρχισε αμέσως να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε τους συναδέλφους του για επιπλέον υποστήριξη.

Τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η κατάσταση της Τζέσικα ήταν σοβαρή και απαιτούσε επείγουσα νοσοκομειακή φροντίδα. Μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο και αμέσως μετά στην κλινική Matre Paulista, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό και εσωτερική αιμορραγία λόγω της προεκλαμψίας. Η άμεση λύση ήταν η καισαρική τομή για να σωθεί το μωρό.

Η γέννηση της μικρής Σοφίας

Μέσα στις αντίξοες αυτές συνθήκες, οι γιατροί κατάφεραν να γεννήσουν πρόωρα την μικρή Σοφία, που ήρθε στον κόσμο σε ηλικία μόλις 6 μηνών, με βάρος 930 γραμμάρια και ύψος 34 εκατοστά. Η νεογέννητη βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιβίωσή της.

Το τελευταίο αντίο

Ο Φλάβιο, συντετριμμένος, πήρε στην αγκαλιά του την κόρη του, λέγοντας της το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του, πριν καν προλάβουν να ανταλλάξουν τους όρκους που θα τους ένωναν για πάντα.

Exit mobile version