Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η 39χρονη που πέθανε επειδή παγιδεύτηκε στο… κρεβάτι της, είχε χάσει τον αδελφό της σε δυστύχημα με ποδήλατο

39χρονη παγιδεύτηκε σε πτυσσόμενο κρεβάτι και πέθανε

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε και τα δύο του παιδιά. Ο άμοιρος πατέρας είχε χάσει και δεύτερο παιδί τον αδελφό της 39χρονης σε ένα δυστύχημα με ποδήλατο, όταν ο μικρός ήταν 16 ετών.

Είναι εφιαλτικό το τι συνέβη σε μια γυναίκα από τη Βρετανία…Η 39χρονη Helen Davey, βρήκε φρικτό θάνατο από ασφυξία όταν παγιδεύτηκε σε οθωμανικό κρεβάτι (πτυσσόμενο).

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών, πέθανε στις 6 Ιουνίου 2024, στο σπίτι της στο στο Seaham, στην κομητεία Durham στη Βρετανία, όταν παγιδεύτηκε ανάμεσα στο στρώμα και τη βάση του ανακλινόμενου κρεβατιού, γράφει ο independent.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, η Davey, σκοτώθηκε τη στιγμή που έσκυβε πάνω από τον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού, όταν το στρώμα έπεσε απροσδόκητα, κατέρρευσε στο κεφάλι της και την άφησε παγιδευμένη ανάμεσα στη βάση και το στρώμα.

Τη νεκρή γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως αισθητικός, βρήκε η 19χρονη κόρη της, Betty.

Η γυναίκα είχε επίσης έναν 11χρονο γιο, τον George.

Στην έρευνα που ακολούθησε για τον θάνατό της, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι ένα από τα έμβολα αερίου που χρησιμοποιούνται για την ανύψωση του στρώματος ήταν ελαττωματικό, ο ιατροδικαστής προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος κι άλλων θανάτων εάν δεν ληφθούν μέτρα για τα πιθανώς ελαττωματικά κρεβάτια.

Στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής, Jeremy Chipperfield περιέγραψε λεπτομερώς τη φύση του θανάτου της Davey, γράφοντας: «Η θανούσα έσκυψε πάνω από τον αποθηκευτικό χώρο ενός ανακλινόμενου κρεβατιού όταν η πλατφόρμα στρώματος κατέβηκε απροσδόκητα, παγιδεύοντας τον λαιμό της στην άνω επιφάνεια του πλευρικού πλαισίου της βάσης του κρεβατιού. Ανίκανη να απελευθερωθεί, πέθανε από ασφυξία εκ θέσεως.»

Τα οθωμανικά κρεβάτια διαθέτουν μηχανισμό ανύψωσης, ο οποίος επιτρέπει την πρόσβαση σε αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το κρεβάτι.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας

Ο 66χρονος πατέρας, που έχασε και τα δύο του παιδιά μέσα σε 13 χρόνια, μίλησε αποκλειστικά στην DailyMail και συγκλονίζει.

«Η Helen μόλις 39 ετών πέθανε στις 6 Ιουνίου 2024. Ο Λουκάς ήταν 16 ετών και πέθανε στις 21 Μαΐου 2011. Και οι δύο χάθηκαν σε τραγικά ατυχήματα και θα μας λείψουν σε όλη μας τη ζωή. Η αγάπη μας και οι ευχαριστίες μας απευθύνονται σε όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μας με μηνύματα, κάρτες και λουλούδια. Δεν υπάρχουν λόγια που να με καλύπτουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγικός πατέρας.

Ο αδελφός της 39χρονης που είχε σκοτωθεί σε ατύχημα με ποδήλατο

Συγκλονίζει και η κόρη του θύματος

Η Ελίζαμπεθ, κόρη του θύματος, η οποία και την βρήκε νεκρή, είπε στο δικαστήριο πώς πάλεψε για να προσπαθήσει να απελευθερώσει τη μητέρα της.

«Ανέβηκα επάνω, η πόρτα του υπνοδωματίου της μητέρας μου ήταν ορθάνοιχτη και την είδα ξαπλωμένη ανάσκελα με το κεφάλι της κάτω από το κρεβάτι. Τα πόδια της ήταν λυγισμένα σαν να προσπαθούσε να σηκωθεί. Πέταξα ό,τι κρατούσα και προσπάθησα να σηκώσω το πάνω μέρος του κρεββατιού. Το κρεβάτι δεν ήταν πλέον μαλακό και θα μπορούσε να πέσει βαριά αν το άφηνα ελεύθερο. Ήταν τόσο βαρύ για να το σηκώσω και να προσπαθήσω να την τραβήξω έξω. Κατάφερα να το σηκώσω αρκετά ώστε να χρησιμοποιήσω το πόδι μου για να το στηρίξω. Παρατήρησα ότι το πρόσωπό της ήταν μπλε με ένα σαφές βαθούλωμα στο λαιμό της από το πλαίσιο. Κατάφερα να την τραβήξω μακριά. Φοβήθηκα ότι ήταν νεκρή καθώς δεν έβγαζε κανένα ήχο. Άρχισα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και παρατήρησα ότι δεν ανέπνεε».

Exit mobile version