Τούνη και Αλεξάνδρου κάνουν διακοπές στις Μπαχάμες φορώντας σκόρδα στον λαιμό

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζουν τις οικογενειακές τους διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, με τις τελευταίες τους περιπέτειες να τους οδηγούν στις πανέμορφες Μπαχάμες. Αυτήν τη φορά, όμως, το ζευγάρι φρόντισε να κάνει μια εμφάνιση που τράβηξε την προσοχή, καθώς φόρεσαν σκόρδα στους λαιμούς τους, δείχνοντας μια αστεία και ασυνήθιστη πλευρά της καθημερινότητάς τους.

Οικογενειακές στιγμές στις μπαχάμες

Το ζευγάρι ταξίδεψε στις Μπαχάμες μαζί με τον μικρό τους γιο, Πάρη, και μοιράστηκε μέσω των social media στιγμιότυπα από τις ξεχωριστές αυτές διακοπές. Οι Μπαχάμες ήταν η νέα επιλογή για οικογενειακή χαλάρωση, με την Ιωάννα Τούνη να αναρτά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εμφάνιση με …σκόρδα για το καλό

Σε μία από τις πιο ξεχωριστές αναρτήσεις, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ποζάρουν μαζί, φορώντας σκόρδα στους λαιμούς τους. Η επιλογή αυτή φαίνεται να είναι ένα χιουμοριστικό στοιχείο, καθώς η Ιωάννα έγραψε στη λεζάντα: «Αυτή την φορά πήραμε τις προφυλάξεις μας. Φιλάκια από Μπαχάμες συμπεθέρες μου. Και φυσικά να χαίρομαι το αγόρι μου που γιορτάζει».

Το χιουμοριστικό μήνυμα της Ιωάννας

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από το μήνυμα της Ιωάννας, το οποίο σχολίασε με χιούμορ το πρωτότυπο «φυλακτικό» των σκόρδων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί για την γιορτή του συντρόφου της, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά στις διακοπές τους.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον εξωτικό προορισμό

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ιωάννα, δίνοντας μια γεύση από την εξωτική ομορφιά του νησιού και τις οικογενειακές τους στιγμές.

Exit mobile version