Το ξεφούρνισε η Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι περήφανη για τον Φίλιππο, αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο…»

Η Αθηνά Οικονομάκου εκφράζει την υπερηφάνεια της για τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Δεν θα άλλαζα τίποτα αν γύρναγα τον χρόνο πίσω…»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια και χωρίς καμία επιφύλαξη για τα προσωπικά της ζητήματα.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega «Έχω παιδιά», έδειξε να είναι πολύ ανοιχτή στο να μοιραστεί λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. Στην πορεία της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο έχουν διατηρήσει μια καλή επικοινωνία, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Η αναφορά στον πρώην σύζυγό της

Η Αθηνά αναφέρθηκε στον τρόπο που καταφέρνει να διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή, δεδομένου ότι ο χρόνος είναι πλέον πιο περιορισμένος λόγω των υποχρεώσεων και της απόστασης. Στο τέλος της συνέντευξης, έκανε μια μικρή αναφορά στον πρώην σύζυγό της και τη σχέση που έχουν μετά τον χωρισμό.

«Είναι ένας υπέροχος πατέρας»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ηθοποιός δήλωσε με χαμόγελο: «Πάντα έβρισκα χρόνο για την προσωπική μου ζωή, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο, κυρίως λόγω της απόστασης. Χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση, γιατί λείπεις για κάποιες μέρες, οπότε ο χρόνος απαιτεί καλύτερη διαχείριση».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από το παρελθόν της: «Αν γύρναγα πίσω τον χρόνο, δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα έγιναν για κάποιο λόγο. Δεν θα έπαιρνα διαφορετικές αποφάσεις νωρίτερα. Όλα συνέβησαν στον κατάλληλο χρόνο και όπως έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον Φίλιππο και για τη σχέση που έχουμε. Είναι ένας υπέροχος πατέρας. Είμαι περήφανη για τη νέα μου σχέση και για τα παιδιά μου, που είναι εξαιρετικά πλάσματα. Δεν υπάρχει κάτι που να με προβληματίζει».

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version