«Το κράνος του έγινε κομμάτια», λέει μάρτυρας για τον 17χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του – Εκσφενδονίστηκε πάνω από το τζιπ

τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα στο Κορωπί: Τραγικός θάνατος 17χρονου μοτοσικλετιστή χωρίς δίπλωμα

Ένας νεαρός, μόλις 17 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της 18ης Οκτωβρίου 2024 στο Κορωπί. Ο νεαρός, που ήταν γνωστός για την αγάπη του για την ταχύτητα και τη μοτοσικλέτα του, σκοτώθηκε όταν συγκρούστηκε με τζιπ σε δρόμο της περιοχής.

Το χρονικό

Το μοιραίο συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αναστασίου Ντούνη, όπου ο 17χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με μεγάλη ταχύτητα. Βρισκόταν σε δρόμο με σήμανση STOP, αλλά λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, δεν κατάφερε να σταματήσει. Η μοτοσικλέτα του εκτινάχθηκε και προσέκρουσε σε ένα τζιπ, με τον νεαρό να χάνει τη ζωή του λίγες στιγμές αργότερα.

«Άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο και όταν βγήκα έξω, είδα ένα παιδί ξαπλωμένο στο δρόμο», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Το πόδι του ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και υπήρχε πολύ αίμα», πρόσθεσε, περιγράφοντας τη σοκαριστική σκηνή που αντίκρισε.

Αντί να πάει εκδρομή με το σχολείο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μαθητής της Β’ Λυκείου είχε προγραμματίσει να πάει εκδρομή με τους συμμαθητές του, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε στο σχολείο, με αποτέλεσμα να καταχωρηθεί απουσία. Οι φίλοι του δήλωσαν ότι είχε αποφασίσει να τους συναντήσει μόνος του αργότερα, οδηγώντας τη μηχανή του προς το Στάδιο Κορωπίου.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «το παιδί ερχόταν με ταχύτητα που έφτανε τα 140 χιλιόμετρα την ώρα». Η ταχύτητα αυτή δεν έδωσε την παραμικρή ευκαιρία στον οδηγό του τζιπ να τον δει και να αντιδράσει εγκαίρως.

Μαρτυρίες

Οι μαρτυρίες από το σημείο του δυστυχήματος αποκαλύπτουν και μια άλλη διάσταση: ο 17χρονος δεν φορούσε κράνος που θα μπορούσε να τον προστατεύσει. «Φορούσε ένα φθηνό κράνος», ανέφερε ένας μάρτυρας. «Αυτό έσπασε αμέσως, και το κεφάλι του τραυματίστηκε θανάσιμα».

Ακόμη ένα ζήτημα που προέκυψε από την τραγωδία είναι ότι ο νεαρός δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Οι φίλοι του ανέφεραν πως αγαπούσε τις μοτοσικλέτες και τη γρήγορη οδήγηση, ενώ συχνά συμμετείχε σε κόντρες με άλλους φίλους του.

Exit mobile version