«Το γυρίσαμε στο τραγούδι ξαφνικά;»: Ο Τριαντάφυλλος «αρπάχτηκε» άγρια με τον Γιώργο Λιάγκα

Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος σε έντονη διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μέσω ενός Instagram story. Κατηγόρησε την εκπομπή για διακρίσεις και υποστήριξε ότι δεν αντιμετωπίζουν όλους τους καλλιτέχνες με την ίδια προσοχή και σεβασμό. Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου ήρθαν λίγες μέρες μετά την αρνητική κριτική που δέχτηκε για τις απόψεις του σχετικά με τα φύλα και τα non-binary άτομα, κάτι που φαίνεται να τον έχει ενοχλήσει έντονα.

Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου: Αίσθηση προκαλεί η επιλεκτική στάση της εκπομπής

Ο Τριαντάφυλλος παρακολούθησε ένα επεισόδιο της εκπομπής του Λιάγκα, στο οποίο φιλοξενήθηκε η Νατάσα Μποφίλιου. Το θέμα της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από τον ηλικιακό ρατσισμό, κάτι που εξόργισε τον τραγουδιστή, καθώς οι ερωτήσεις που του είχαν τεθεί λίγες μέρες πριν αφορούσαν τα φύλα και τον τρόπο προσδιορισμού τους, γεγονός που τον έκανε να νιώσει ότι αντιμετωπίστηκε με διαφορετικά κριτήρια.

Στο Instagram του, εξέφρασε ξεκάθαρα την ενόχλησή του:

«Γιατί δε ρωτάτε κύριε Γιώργο Λιάγκα για το “το” και το “ο” και το “α” και το “ε”; Τι έγινε; Το γυρίσαμε στο τραγούδι ξαφνικά; Εμμμ είδες που έμαθες; Ή κάνεις εξαιρέσεις; Πόσους αγώνες κάναμε για να αλλάξει αυτό;».

Η δημόσια κριτική στα social media

Ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποίησε το Instagram για να απευθύνει την κριτική του και να καταγγείλει τη στάση της εκπομπής. Ειδικότερα, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο ίδιος βρέθηκε να δέχεται πιεστικές ερωτήσεις για τα ζητήματα των φύλων, ενώ άλλοι καλλιτέχνες, όπως η Νατάσα Μποφίλιου, αντιμετωπίστηκαν με πολύ πιο ανώδυνες ερωτήσεις.

Δείτε το story που δημοσίευσε στο Instagram:

Δείτε όσα είπε η Μποφίλιου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα που εξόργισαν τον Τριαντάφυλλο






Exit mobile version