Το F-16 της ομάδας Ζευς «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης – Δείτε βίντεο

Το F-16 της ομάδας Ζευς στον ουρανό της Θεσσαλονίκης

Το εντυπωσιακό θέαμα της πτήσης του μαχητικού F-16 της ομάδας Ζευς έγινε το κεντρικό γεγονός στον ουρανό της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη το μεσημέρι, προκαλώντας ενθουσιασμό στους κατοίκους της πόλης.

Λίγο μετά το μεσημέρι, συγκεκριμένα στις 12:00, το μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε εντυπωσιακές δοκιμαστικές πτήσεις, που περιλάμβαναν ακριβείς χειρισμούς και εντυπωσιακές ελιγμούς. Οι κάτοικοι της πόλης δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να σηκώσουν τα κεφάλια τους και να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.

Προετοιμασία για την εθνική παρέλαση

Οι πτήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο προετοιμασίας για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων, το F-16 της ομάδας Ζευς θα λάβει μέρος στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, πετώντας πάνω από την πόλη και αποτελώντας σημείο αναφοράς του εορτασμού.

Ο σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου ως χειριστής

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φετινός χειριστής της ομάδας Ζευς είναι ο σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου, ο οποίος θα αναλάβει να προσφέρει στους θεατές ακόμα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα την ημέρα της παρέλασης.

Δείτε το βίντεο από τις δοκιμαστικές πτήσεις:

Exit mobile version