Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι αθώα και προς το παρόν οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να συνδέσουν την χορήγηση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα με την 33χρονη και οι ελπίδες για διαλεύκανση της υπόθεσης εναποτίθενται στους άλλους δύο θανάτους των παιδιών από την Πάτρα, της Μαλένας και κυρίως της Ιριδας.
Σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση της κεταμίνης, πράγματι, αποδεικνύεται πως η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης, αναζήτησε την ουσία, ωστόσο, αυτό φέρεται να το έπραξε αφού είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας επήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση γνωρίζουν πως η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει μιλήσει ακόμα «ανοιχτά» για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη επειδή ίσως αυτά που θα πει να τον ενοχοποιήσουν και στη συνέχεια να ενοχοποιήσουν περαιτέρω και την ίδια.
Η διαδρομή της κεταμίνης
Τα ευρήματα των διωκτικών Αρχών σχετικά με τα ψηφιακά «ίχνη» σε σελίδες με θανατηφόρες ουσίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν απέφεραν καρπούς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης και κατασχέθηκαν, «έδειξαν» τις συγκεκριμένες διαδικτυακές αναζητήσεις, όμως αυτές τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης.
Οπως αναφέρει η «Πελοπόννησος» η Πισπιρίγκου αναζητούσε στο διαδίκτυο οτιδήποτε άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στο ίντερνετ κι αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη.
Το τελευταίο γκουγκλάρισμά της εντοπίζεται στις 30 Μαρτίου λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής την προσάγουν στη ΓΑΔΑ. Αναζητούσε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε βγει η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, αφορά όμως σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. Από τις 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας (smartphone).