Αν την έβλεπε ο Λιάγκας, θα είχαν παντρευτεί ξανά: Η Φαίη Σκορδά με νυφικό είναι σκέτη κουκλάρα (φωτο)

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά σε ρόλο …νύφης: Σαγήνευσε με την εμφάνισή της στα λευκά

Η Φαίη Σκορδά, μια από τις πιο αναγνωρισμένες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, όχι μόνο χάρη στην επιτυχημένη της εκπομπή, αλλά και λόγω των πολλαπλών της δραστηριοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από την τηλεοπτική της καριέρα, η Φαίη διατηρεί ισχυρή παρουσία στο Instagram, όπου συχνά προωθεί διάφορα προϊόντα, όπως ένδυση, καλλυντικά και κοσμήματα.

Η Φαίη Σκορδά δοκιμάζει νυφικά και εντυπωσιάζει

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση που τράβηξε την προσοχή των ακολούθων της, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στα οποία ποζάρει με νυφικά από ένα ατελιέ. Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου, και ήδη έχει συγκεντρώσει δεκάδες σχόλια και χιλιάδες likes.

Η Φαίη επισκέφθηκε το συγκεκριμένο ατελιέ νυφικών, όπου φωτογραφήθηκε με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια που διαθέτει το κατάστημα. Τα βίντεο που μοιράστηκε αποτυπώνουν την κομψότητα και την αίγλη των νυφικών, ενώ η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει την εμπειρία.

Η αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της προκάλεσε πλήθος θετικών αντιδράσεων από τους ακολούθους της, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν την άψογη εμφάνισή της. Με δύο νυφικά που ανέδειξαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Φαίη απέδειξε για μια ακόμη φορά πως μπορεί να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram:

Σχόλια και εντυπώσεις

Η φυσική της χάρη και ο επαγγελματισμός της φαίνεται πως κερδίζουν συνεχώς το κοινό, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια που συνέδεσαν την παρουσία της νύφης με την προσωπική της ζωή. Κάποιοι μάλιστα αστειεύτηκαν λέγοντας πως αν την έβλεπε ο Γιώργος Λιάγκας, ίσως οι δυο τους να παντρεύονταν ξανά. “Αν σε έβλεπε, θα ξαναπαντρευόσασταν”, ήταν μια χαρακτηριστική φράση από τους θαυμαστές της.

Η ανάρτηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη και από τα media, που συχνά αναδεικνύουν τις στυλιστικές επιλογές της Φαίης, η οποία γνωρίζει πώς να επιλέγει εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν.

Exit mobile version