Θρήνος για τον 47χρονο χειρουργό-γιατρό που σκοτώθηκε σε σφοδρό τροχαίο – Αφήνει πίσω του 4 παιδιά

γιατρό

Ένας γιατρός, πατέρας 4 παιδιών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία της Λαμίας. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της βάρδιας του στο Νοσοκομείο Λαμίας, προκαλώντας θλίψη τόσο στους συναδέλφους του όσο και στην οικογένειά του.

47χρονος γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από τη Λαμία

Το δυστύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) σε έναν δρόμο που συνδέει τη Λαμία με τον Δομοκό. Ο 47χρονος χειρουργός, Γιώργος Καρανίκας, επέστρεφε από το νοσοκομείο, όταν συγκρούστηκε με ένα αγροτικό όχημα που διέσχιζε τον δρόμο. Ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού, 84 ετών, επιχειρούσε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο από έναν παράδρομο, με αποτέλεσμα το όχημα του γιατρού να χτυπήσει με σφοδρότητα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που ο γιατρός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να καταλήξει αρκετά μέτρα μακριά στο οδόστρωμα, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης και της πτώσης στάθηκαν μοιραίες.

Οι τελευταίες στιγμές του γιατρού

Ο Γιώργος Καρανίκας είχε μόλις τελειώσει τη βάρδια του στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου εργαζόταν ως Επιμελητής Β’ Χειρουργικής. Αμέσως μετά το δυστύχημα, διασώστες έσπευσαν στο σημείο, αλλά η σοβαρότητα των τραυμάτων του δεν άφησε περιθώρια για να σωθεί. Το θλιβερό αυτό περιστατικό προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο ΓΝ Λαμίας

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας αντιμετώπισε σοκαρισμένο την είδηση του θανάτου του συναδέλφου τους. Μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε αποχωρήσει από το νοσοκομείο, έχοντας ολοκληρώσει την εφημερία του. Η τραγική ειρωνεία της στιγμής έκανε την απώλεια ακόμη πιο σκληρή. Ιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς αναγνώρισαν τον άτυχο γιατρό που άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά.

Παράλληλα, οι ίδιοι έπρεπε να προσφέρουν φροντίδα στον ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού, ο οποίος τραυματίστηκε στο ατύχημα. Η προανάκριση για το περιστατικό διεξάγεται από το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, που εξετάζει τα αίτια του δυστυχήματος.

Η δήλωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του γιατρού, αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του στο χώρο της ιατρικής. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον άδικο και ξαφνικό θάνατο του Γεωργίου Καρανίκα, εξαίρετου ιατρού και συναδέλφου. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους οικείους του».

Ο Γιώργος Καρανίκας καταγόταν από το Βόλο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συναδέλφους του όσο και στην τοπική κοινωνία. Το άδικο τέλος του προκάλεσε βαθιά θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Exit mobile version