Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ξαφνικά επιλοχίας – Υπηρετούσε σε νησί

Ένας 42χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας του Στρατού Ξηράς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο άτυχος στρατιωτικός υπηρετούσε στην Κω και το απρόσμενο αυτό γεγονός έχει συγκλονίσει την κοινότητα, καθώς κανείς δεν περίμενε μια τέτοια τραγική εξέλιξη.

Η αιφνίδια αδιαθεσία και η άμεση αντίδραση

Ο εκλιπών ήταν στέλεχος του Μηχανικού Π.Ν., που ανήκε στο 80 ΤΜΧΕΘ και ζούσε στο Λιμνοπότι της Κω. Εκεί, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια έναν γείτονά του, επίσης στρατιωτικό, ο οποίος έσπευσε άμεσα στο πλευρό του. Ταυτόχρονα, ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ για την επείγουσα κατάσταση.

Αντιμέτωποι με το χειρότερο σενάριο

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κω, ο 42χρονος υπαξιωματικός δεν κατάφερε να επιβιώσει. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς η κατάσταση ήταν ήδη κρίσιμη και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Η νεκροψία στη Ρόδο θα αποκαλύψει τα αίτια

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, η σορός του μεταφέρθηκε στη Ρόδο για να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον αιφνίδιο θάνατό του. Οι συνάδελφοι και η οικογένειά του περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.

Το τελευταίο αντίο στη γενέτειρά του

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, η σορός του άτυχου επιλοχία θα μεταφερθεί στα Γιαννιτσά, την πόλη όπου γεννήθηκε, για την τέλεση της κηδείας του. Εκεί, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζονται στους οικείους του, οι οποίοι βιώνουν την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Πηγή: Kranosgr.com

Exit mobile version