The Voice – Σόκαρε τους coaches όταν αποκάλυψε το πρόβλημά του: «Αν δεν σας βλέπω, δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε»

The Voice

The Voice – Η αποκάλυψη που σόκαρε τους coaches

Συγκλονιστική στιγμή διαδραματίστηκε στο επεισόδιο του *The Voice* όταν ο Σάββας Μποτίνης, 26χρονος διαγωνιζόμενος από τη Μύκονο, άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε το πρόβλημα ακοής που τον συνοδεύει από τη γέννησή του. Η προσπάθειά του να διεκδικήσει μια θέση στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού έλαβε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς η ιστορία του συγκίνησε τους τέσσερις coaches.

Η μάχη του Σάββα με την ακοή του

Στο εισαγωγικό του βίντεο, ο Σάββας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η μουσική διαδρομή, αποκαλύπτοντας πως έχει μεγαλώσει αντιμετωπίζοντας προβλήματα ακοής. Όπως εξήγησε, η κατάστασή του απαιτούσε μεγάλη υπομονή και θέληση, με τον ίδιο να χρειάζεται να φοράει ακουστικά βαρηκοΐας για έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να μπορέσει να μάθει να επικοινωνεί και να αποθηκεύσει τους ήχους που θα τον βοηθούσαν στην ομιλία του.

«Έπρεπε να φοράω ακουστικά βαρηκοΐας έναν χρόνο ολόκληρο, για να αποθηκεύσω τους ήχους και να μάθω να επικοινωνώ», ανέφερε συγκινητικά, μιλώντας για τη στήριξη που έλαβε από την οικογένειά του, και κυρίως από τη μητέρα του, καθώς και από τη δασκάλα του, που εντόπισαν το πρόβλημα από νωρίς.

Η απόφαση να αφήσει τα ακουστικά πίσω

Μετά από καιρό, ο Σάββας πήρε την απόφαση να αποχωριστεί τα ακουστικά, καθώς αισθανόταν αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές του χωρίς αυτά. «Μετά από επιλογή μου τα έβγαλα, γιατί ένιωθα αυτοπεποίθηση ότι και χωρίς αυτά μπορώ να τα καταφέρω», εξομολογήθηκε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας τη δύναμη και τη σιγουριά που έχει για τον εαυτό του.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη στους coaches

Μετά την εντυπωσιακή του ερμηνεία, ο Σάββας προχώρησε σε μια εξομολόγηση προς τους κριτές, αποκαλύπτοντας τη φύση της δυσκολίας που αντιμετωπίζει: «Θέλω να σας πω κάτι, συγνώμη. Αν δεν σας βλέπω, δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε. Δεν ακούω πολύ καλά. Ακούω λίγο και διαβάζω πιο πολύ τα χείλη. Είναι πρόβλημα του κοχλία, δεν είναι πρόβλημα του τυμπάνου. Τον εαυτό μου τον ακούω κυρίως από τις δονήσεις».

Η απρόσμενη αυτή δήλωση προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους coaches, που έδειξαν τον θαυμασμό τους για την αφοσίωση και το πάθος του παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.






Η επιλογή της ομάδας και η υποστήριξη των κριτών

Οι κριτές, εντυπωσιασμένοι από την ερμηνεία και την αποφασιστικότητα του Σάββα, δεν δίστασαν να τον επαινέσουν και να τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει με την ίδια δύναμη. Μετά από μια μικρή παύση, ο Σάββας αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη του στο μουσικό του ταλέντο και το πάθος που τον οδηγεί παρά τα εμπόδια που έχει αντιμετωπίσει.

Exit mobile version