Τεράστια έκπληξη: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πήγε στο The Voice ως διαγωνιζόμενη – Ποια καρέκλα έκανε με τη φωνή της να γυρίσει;

The Voice

Η Τραϊάνα Ανανία εντυπωσίασε τους coaches του The Voice: «Αποφάσισα να αφήσω πίσω το παρελθόν»

Στο πρόσφατο επεισόδιο του The Voice, η Τραϊάνα Ανανία, ηθοποιός και τραγουδίστρια, εξέπληξε το κοινό και τους coaches με τη συμμετοχή της. Παρά την αρχική αναμονή, τελικά βρήκε τη θέση της στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, αποφασισμένη να αφήσει πίσω το παρελθόν της και να ξεκινήσει νέα κεφάλαια στη ζωή και την καριέρα της.

Η απόφαση να αφήσει πίσω το παρελθόν

Το βράδυ του Σαββάτου, η Τραϊάνα αποφάσισε να κυνηγήσει τη μουσική της πορεία, αφήνοντας πίσω παλιές πληγές και προσωπικές δυσκολίες. Σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μοιράστηκε πως το καλοκαίρι αυτό υπήρξε καθοριστικό για την ψυχολογική και συναισθηματική της αναγέννηση. Ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρά τη συμμετοχή της στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή, πήρε απόσταση από την πόλη και δούλεψε πολύ με τον εαυτό της.

«Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου πίσω. Ό,τι με έχει πληγώσει, είτε αφορά τη δουλειά είτε προσωπικά ζητήματα, αποφάσισα να το εγκαταλείψω και να μην το ξανασκεφτώ», δήλωσε η Τραϊάνα, εκφράζοντας την επιθυμία της να δημιουργήσει νέες εμπειρίες στη ζωή της.

Η κρυφή πτυχή της επαγγελματικής της ζωής

Η Τραϊάνα δεν είναι μόνο ηθοποιός, αλλά και τραγουδίστρια, κάτι που, όπως η ίδια εξήγησε, δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής, εργαζόταν στο θέατρο και παράλληλα τα βράδια δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ. Σύντομα όμως άφησε τον χορό για να αφοσιωθεί στο τραγούδι, όπου δούλευε επαγγελματικά στις βραδινές σκηνές.

«Ο κόσμος με αντιμετωπίζει σαν ηθοποιό με καλή φωνή, αλλά εγώ τραγουδάω επαγγελματικά εδώ και χρόνια», ανέφερε, τονίζοντας την επιθυμία της να εξελιχθεί σε αυτόν τον τομέα και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

Η επιλογή του τραγουδιού και η αντίδραση των coaches

Η Τραϊάνα επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Σεντόνια» της Άννας Βίσση για να κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice. Αν και η ερμηνεία της ήταν συγκινητική, οι τέσσερις coaches άργησαν να αντιδράσουν. Τα δευτερόλεπτα κυλούσαν, το τραγούδι έφτανε στο τέλος του και κανένας δεν πατούσε το κόκκινο κουμπί.

Ωστόσο, στην τελευταία νότα, η Έλενα Παπαρίζου έκανε την κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα, επιλέγοντας την Τραϊάνα για την ομάδα της. Εντυπωσιασμένη από την ερμηνεία, η Παπαρίζου αποκάλυψε πως δεν γνώριζε την Ανανία πριν από αυτή τη στιγμή, κάτι που έκανε την απόφαση της ακόμα πιο αυθεντική και αυθόρμητη.






Η Τραϊάνα Ανανία, με αποφασιστικότητα και θάρρος, απέδειξε πως είναι έτοιμη να αφήσει πίσω το παρελθόν της και να ανοίξει νέα κεφάλαια στη ζωή της, τόσο στην υποκριτική όσο και στη μουσική, μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice.






Exit mobile version