Τέμπη: Ο Βαγγέλης Βλάχος έστειλε με δωροκάρτα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή το εισιτήριο του νεκρού αδερφού του

Βαγγέλης Βλάχος

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση, γεμάτη συμβολισμό. Σκοπός του ήταν να απαντήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο στην πολιτική και στις ενέργειες που σχετίζονται με το δυστύχημα. Χρησιμοποιώντας τη νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, έκανε ένα «δώρο» στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή την περίοδο που συνέβη το τραγικό συμβάν.

Η κίνηση διαμαρτυρίας του Βαγγέλη Βλάχου

Ο Βαγγέλης Βλάχος, μέσω της πλατφόρμας X, προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση: έστειλε στον Κώστα Καραμανλή δωροκάρτα με το ποσό που αντιστοιχούσε στο εισιτήριο του αδερφού του, Βάιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Στην ανάρτησή του, ο Βλάχος συνοδεύει τη δωροκάρτα με μια προσωπική υπογραφή, χαρακτηρίζοντας τον Βάιο ως «το αδερφό του που δολοφονήθηκε στα Τέμπη».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Βλάχος δεν απλώς εκφράζει τη βαθιά του θλίψη, αλλά και τη διαμαρτυρία του για τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν, καθώς θεωρεί πως οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν.

Η απόφαση να επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου

Στην ανάρτησή του, ο Βλάχος εξηγεί ότι η απόφαση να στείλει τη δωροκάρτα προήλθε από τη νέα δυνατότητα της Hellenic Train, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να προσφέρουν δωροκάρτες ως δώρο. Έχοντας λάβει πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού του από την εταιρεία λόγω της καθυστέρησης της αμαξοστοιχίας IC62, αποφάσισε να τα επιστρέψει με αυτόν τον συμβολικό τρόπο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αποφάσισα να δώσω πίσω στην εταιρεία τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού μου, τα οποία μας τα επέστρεψαν λίγες μέρες μετά τα Τέμπη».

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Η Hellenic Train είχε πρόσφατα ανακοινώσει τη δημιουργία μιας νέας εμπορικής πλατφόρμας, όπου οι επιβάτες μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια και να χρησιμοποιούν νέες δυνατότητες όπως η δωροκάρτα. Η συγκεκριμένη επιλογή δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να προσφέρει ως δώρο ένα εισιτήριο σε φίλους ή συγγενείς, ωστόσο, ο Βαγγέλης Βλάχος χρησιμοποίησε αυτή τη δυνατότητα με έναν τρόπο που σίγουρα δεν είχε προβλεφθεί, επιδιώκοντας να αναδείξει τα συναισθήματα και την αγανάκτηση που βιώνει από τον χαμό του αδερφού του.

Με αυτή την κίνηση, ο Βλάχος εκφράζει τη δική του διαμαρτυρία, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Exit mobile version