Τέλος η Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA»

Ρούλα Κορομηλά

Οριστικό τέλος για τη Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA»

Η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, δεν θα συνεχιστεί τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Το κανάλι φαίνεται να έχει αποφασίσει να μην επενδύσει σε αυτό το πρότζεκτ, τουλάχιστον προς το παρόν.

Το τέλος είχε ήδη δρομολογηθεί

Ήδη από την περσινή τηλεοπτική σεζόν υπήρχαν φήμες ότι η εκπομπή θα ολοκληρωνόταν, και πλέον αυτό φαίνεται να γίνεται οριστικό. Τότε, οι πληροφορίες μιλούσαν για πρόωρο κλείσιμο, αλλά τώρα όλα δείχνουν πως το «Σπίτι με το MEGA» έχει κλείσει τον κύκλο του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το στούντιο όπου γυριζόταν η εκπομπή θα φιλοξενήσει σύντομα την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και της σατιρικής εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στο MEGA

Η προετοιμασία για το νέο πρόγραμμα προχωράει με ταχύ ρυθμό, καθώς το σκηνικό για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» είναι ήδη υπό αναδιάρθρωση. Ο Λάκης Λαζόπουλος, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και την αιχμηρή σάτιρα, επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του MEGA, και υπόσχεται να μας προσφέρει ατελείωτες στιγμές γέλιου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα πολυαναμενόμενο γεγονός, καθώς η εκπομπή αυτή έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική τηλεόραση, συνδυάζοντας σάτιρα και πολιτικά σχόλια με τον γνωστό καυστικό τρόπο του Λαζόπουλου.

Σημαντική ανατροπή στο πρόγραμμα

Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή αφορά τη συχνότητα προβολής της εκπομπής, η οποία θα προβάλλεται μία φορά τον μήνα από τον χώρο του θρυλικού «Διογένη». Ωστόσο, στις δύο πρώτες εβδομάδες θα υπάρξει μια εξαίρεση, καθώς θα δούμε «ζωντανό Αλ Τσαντίρι» για δύο συνεχόμενες Τετάρτες, στις 13 και στις 20 Νοεμβρίου. Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία στο κοινό που περιμένει την επιστροφή της σατιρικής εκπομπής.

Όσο για το «Σπίτι με το MEGA», παραμένει αβέβαιο αν το κανάλι θα αποφασίσει να το επαναφέρει, ίσως με κάποιες ειδικές εκπομπές για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το εάν θα υπάρξουν εορταστικά επεισόδια ή άλλου είδους επανεμφάνιση της εκπομπής.

Η Ρούλα Κορομηλά εκτός τηλεοπτικών σχεδίων

Όσον αφορά την ίδια τη Ρούλα Κορομηλά, φαίνεται πως προς το παρόν δεν έχει κάποιο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα στα σκαριά. Η παρουσιάστρια, η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται να μένει εκτός μικρής οθόνης για το προσεχές διάστημα. Το μέλλον της στην τηλεόραση παραμένει άγνωστο, αν και το κοινό σίγουρα αναμένει να δει τι θα επιλέξει να κάνει στο επόμενο βήμα της.

Exit mobile version