Με τα παιδιά του στην αγκαλιά της Εύης: Χαμογελά ξανά ο Φίλιππος Μιχόπουλος 6 μήνες μετά το διαζύγιο με την Αθηνά Οικονομάκου (φωτο)

Με τα παιδιά του στην αγκαλιά της Εύης: Χαμογελά ξανά ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έξι μήνες μετά το διαζύγιο με την Αθηνά Οικονομάκου

Έξι μήνες μετά το τέλος του γάμου του με την Αθηνά Οικονομάκου, ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνεται να βρίσκει ξανά την ηρεμία και την ευτυχία, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο στα δύο του παιδιά. Το χαμόγελό του επιστρέφει, καθώς περνά ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οικογενειακή Κυριακή γεμάτη χαρά

Την περασμένη Κυριακή, ο Φίλιππος πέρασε μία υπέροχη ημέρα με τα παιδιά του, τη Σιέννα και τον Μάξιμο. Όμως, δεν ήταν μόνοι τους αυτή τη φορά, αφού η παρέα τους συμπληρώθηκε από την Εύη Πρεβενά, μία από τις νονές του Μάξιμου, η οποία έπαιξε τον ρόλο του συντρόφου στις χαρούμενες δραστηριότητες της ημέρας.

Η Εύη δημοσίευσε στο Instagram μερικά όμορφα στιγμιότυπα από την ημέρα τους, δείχνοντας πόσο αγαπημένοι και δεμένοι είναι όλοι τους. Οι φωτογραφίες αποτύπωσαν ζεστές οικογενειακές στιγμές, με τον Φίλιππο να απολαμβάνει την παρέα των παιδιών του.

Τα παιδιά στο επίκεντρο

Σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Εύη, φαίνεται ο Μάξιμος ντυμένος με τη στολή ποδοσφαίρου του, έτοιμος για παιχνίδι και δράση. Δίπλα του, η Σιέννα γελούσε, καθώς έπαιζε χαρούμενη με τον πατέρα της, δείχνοντας τη στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους. Αυτές οι μικρές, καθημερινές στιγμές, είναι που δίνουν αξία στη ζωή του Φίλιππου αυτή την περίοδο.

Η οικογενειακή Κυριακή τους ήταν γεμάτη χαμόγελα, δραστηριότητες και ατελείωτη αγάπη, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είναι το απόλυτο ζευγάρι. Εκείνος μπασκετμπολίστας, αυτή μητέρα, επιχιερηματίας και ηθοποιός βρίσκονται, παρά το απαιτητικό τους πρόγραμμα

Οι ερωτευμένοι απήλαυσαν μοναδικές στιγμές στο Μιλάνο καθώς πρόσφατα βρέθηκε εκεί η ηθοποιός για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι αυτή τη φορά, επισκέφθηκε το χωριό Μπόρμιο, το απόγευμα της Κυριακής 20/10, όπου χαλάρωσε κάνοντας spa με την παρέα του. Το βράδυ της Τρίτης 22/10 το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε στιγμές τους όπου κολυμπούν μέσα στην εξωτερική πισίνα του spa.

Δείτε την ανάρτηση:

Exit mobile version