Συγκλόνισε η Ζωή Παπαδοπούλου: «Έχασα τη μαθήτριά μου στα Τέμπη – Ήταν το πρώτο ταξίδι μόνη της»

Ζωή Παπαδοπούλου

Η Ζωή Παπαδοπούλου, με συγκίνηση και πόνο, μίλησε για την απώλεια μιας μαθήτριάς της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η συνέντευξή της στην εκπομπή «Weekenders» στον ANT1 άγγιξε το κοινό, καθώς η τραγουδίστρια μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία με τη νεαρή Αγάπη, την οποία έχασε στο μοιραίο ταξίδι.

Το πρώτο ταξίδι της μαθήτριας που κατέληξε σε τραγωδία

Η Ζωή Παπαδοπούλου περιγράφει τη συναισθηματική της σύνδεση με την περιοχή των Τεμπών και την τραγική απώλεια της Αγάπης Τσακλίδου, μιας νεαρής, ταλαντούχας κοπέλας με εξαιρετική φωνή. «Έχω συνδεθεί πάρα πολύ με τα Τέμπη. Έχασα τη μαθήτριά μου σε αυτό το τρένο, την Αγάπη Τσακλίδου, ένα πλάσμα φωτεινό και υπερταλαντούχο με μία φωνή αγγελική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανακαλώντας την τελευταία τους επικοινωνία, περιγράφει την Αγάπη γεμάτη ενθουσιασμό, που ανυπομονούσε για το πρώτο της ταξίδι μόνη της. «Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη. Ήταν το πρώτο ταξίδι μόνη της», θυμάται η τραγουδίστρια. Η Αγάπη είχε συνάντηση με την αγαπημένη της καλλιτέχνιδα, Πίτσα Παπαδοπούλου, και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει δουλειά την επόμενη Τετάρτη. Η Ζωή Παπαδοπούλου περιγράφει το σοκ που έζησε όταν συνειδητοποίησε ότι το τραγικό συμβάν αφορούσε τη μαθήτριά της.

 

Αυτοκριτική και τα όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν

Πέρα από το τραγικό γεγονός, η Παπαδοπούλου άγγιξε και την προσωπική της πορεία στην καριέρα, αναγνωρίζοντας δυσκολίες που προέκυψαν από την ίδια. «Δεν έχω φτάσει εκεί που ονειρεύομαι στην καριέρα μου και φταίω και εγώ» παραδέχεται, αναφερόμενη στις αδυναμίες της να προωθήσει τον εαυτό της. Εξομολογείται πως οραματιζόταν μια σημαντική καλλιτεχνική πορεία αλλά δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα.

Μια σχέση ζωής με τη Χαρούλα Αλεξίου

Κλείνοντας, η Ζωή Παπαδοπούλου αναφέρεται με τρυφερότητα στη σχέση της με τη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία είναι νονά της κόρης της και ένας από τους μεγάλους καλλιτεχνικούς της πυλώνες. «Είναι υπέροχη η σχέση που έχει με την κόρη μου σαν νονά» λέει με συγκίνηση, αποδεικνύοντας ότι πέρα από την καλλιτεχνική της καριέρα, η προσωπική της ζωή εμπνέεται από δυνατές φιλίες και αληθινές σχέσεις.






Exit mobile version