Survivor: Ξύλο στον τελευταίο πόντο του αγώνα – Η Εκατερίνα έκλεψε την «ασυλία» κι έπαθε υστερία

Το επεισόδιο της Τετάρτης 23/10 στο *Survivor* προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, κυρίως λόγω του έντονου καυγά ανάμεσα στις παίκτριες Χριστιάνα και Εκατερίνα, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, διεκδικώντας έπαθλο διασκέδασης και φαγητού, όμως τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή.

Οι δύο ομάδες, οι κίτρινοι και οι πράσινοι, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το δικαίωμα να απολαύσουν μια ταινία στον κινηματογράφο με όλα τα απαραίτητα σνακ. Το παιχνίδι κατέληξε σε δραματικό φινάλε, με τους Αετούς να κερδίζουν τον τελευταίο πόντο που έκρινε τον αγώνα.

Ένταση στον τελευταίο πόντο

Στη φάση που έκρινε τον νικητή, η Χριστιάνα και η Εκατερίνα πιάστηκαν στα χέρια, προκαλώντας πανικό στο αγώνισμα. Η Εκατερίνα, φανερά εκνευρισμένη, φώναζε πως δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από τη Χριστιάνα, και συγκεκριμένα στη μύτη της. Ο καυγάς αυτός στιγμάτισε το τέλος του αγώνα, προσθέτοντας μια έντονη στιγμή δράσης σε ένα ήδη φορτισμένο επεισόδιο.

«Με χτύπησε στο πρόσωπο» είπε η Εκατερίνα:

Μετά το τέλος του αγώνα, το κλίμα παρέμεινε τεταμένο. Η Εκατερίνα ήταν φανερά αναστατωμένη, υποστηρίζοντας πως η Χριστιάνα της επιτέθηκε σωματικά, κάτι που επηρέασε το ηθικό και των δύο ομάδων.

Το χάος στην παραλία

Όταν η ομάδα των Αετών επέστρεψε στην παραλία, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ο Αποστόλης, που είχε χάσει την ατομική ασυλία του, υποψιάστηκε ότι η Εκατερίνα την είχε κλέψει. Χωρίς να χάσει χρόνο, βρήκε την ευκαιρία να ψάξει το σακίδιό της, αφαιρώντας όλα τα προσωπικά της αντικείμενα για να βρει το πολύτιμο τοτέμ της ασυλίας.

Η Εκατερίνα, βλέποντας τα πράγματά της διάσπαρτα, αντέδρασε με υστερία, φωνάζοντας ότι η ασυλία ήταν δική της και ότι δεν είχε πρόθεση να την κλέψει. Ο καυγάς κορυφώθηκε, με την κατάσταση να φτάνει σε κρίσιμο σημείο.

Η παρέμβαση του Γιάννη

Η ένταση αποκλιμακώθηκε μόνο μετά την παρέμβαση του Γιάννη, ο οποίος κατάφερε να φέρει μια προσωρινή ηρεμία ανάμεσα στους δύο παίκτες. Ωστόσο, η Εκατερίνα ήταν ανένδοτη. Στο προσωπικό της κιου, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να πάρει ξανά τον πάπυρο του Αποστόλη και να τον καταστρέψει.

Δείτε το απόσπασμα:

Exit mobile version