Survivor – Επικό ξεκατίνιασμα: «Είσαι 50 και είμαι 22» – «Η κοπέλα δεν είναι καθόλου καλά, παράνοια, τρέλα!»

Survivor

Survivor: Εντάσεις και κατηγορίες για “παλιμπαιδισμό” και “τρέλα” – Η κατάσταση εκτραχύνεται

Η ένταση ανάμεσα στις δύο παίκτριες της κίτρινης ομάδας του Survivor κλιμακώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, με χαρακτηριστικές ατάκες που δείχνουν πως η σχέση τους έχει γίνει εκρηκτική. Η επιστροφή της Γεωργίας στην Κίτρινη Ομάδα πυροδότησε καβγάδες, με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται σε συνεχείς διαμάχες.

Η επανεμφάνιση της Γεωργίας και η αρχή της διαμάχης

Στο αποψινό επεισόδιο (14/10) του Survivor, παρακολουθήσαμε την επιστροφή της 50χρονης Γεωργίας στους Τίγρεις. Ωστόσο, η επανεμφάνισή της προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις και συγκρούσεις, κυρίως με τη Χριστιάνα. Το κλίμα φάνηκε να επιβαρύνεται από νωρίς, με την ένταση να φτάνει στο απόγειό της λίγο πριν τον αγώνα επάθλου.

«Μία βδομάδα είχαμε ησυχάσει, κερδίζαμε έπαθλα, ήμασταν μια χαρά. Τέλος πάντων, το προσπερνάω αυτό, προσπαθώ να μη δώσω βάση. Αλλά όταν ξυπνάω κι εγώ, ρε παιδί μου, θέλω ηρεμία. Δεν μπορώ να μουρμουράει συνέχεια κάποιος πάνω από το κεφάλι μου», σχολίασε η Χριστιάνα για την επιστροφή της Γεωργίας.

Παρανοϊκές καταστάσεις και κλιμάκωση της σύγκρουσης

Οι κατηγορίες της Χριστιάνας προς τη Γεωργία δεν άργησαν να πάρουν μορφή προσωπικών επιθέσεων. Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, η Χριστιάνα περιέγραψε την κατάσταση ως “παράνοια” και “παλιμπαιδισμό”, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι η συμπαίκτριά της “δεν είναι καθόλου καλά”. Το σκηνικό προμηνυόταν δραματικό και η αντίδραση της Γεωργίας δεν άργησε να έρθει.

«Αν μου μιλάς, θα μιλάω κι εγώ και θα σου απαντάω! Όταν μου τη λες, θα σου απαντάω! Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν: φύγε εσύ!», απάντησε η Γεωργία, επιμένοντας στη θέση της και αρνούμενη να υποχωρήσει.

Η αδιαφορία της Γεωργίας και οι τελευταίες αψιμαχίες

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο παίκτριες συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση. Η Χριστιάνα έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη στάση της συμπαίκτριάς της, προσπαθώντας να αναδείξει το πώς είχε ηρεμήσει η ομάδα κατά την απουσία της Γεωργίας. «Κοπέλα μου, δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί σου χωρίς λόγο αυτή τη στιγμή! Τόσες μέρες ένταση δεν υπήρχε, γιατί δεν δημιουργούταν πρόβλημα από το πουθενά;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το σημείο, η Χριστιάνα έκανε λόγο για διαφορές ηλικίας και εμπειρίας, με το κλίμα στην καλύβα να γίνεται ακόμα πιο τεταμένο. «Τι να κάνουμε; Εσύ είσαι 50 κι εγώ 22, μπορεί να μαγειρεύω χειρότερα από σένα! Δεν φτάνει που σου τα έχουμε κι όλα έτοιμα, μιλάς κι από πάνω! Αν δεν σου αρέσει, να τα μαγειρεύεις μόνη σου!», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη μπροστά σε όλη την ομάδα.

Η απάντηση της Γεωργίας

Παρά τις επιθέσεις που δέχθηκε, η Γεωργία έδειξε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τις κατηγορίες να την επηρεάσουν. «Οι ατάκες της Χριστιάνας δεν με αγγίζουν! Καθένας όπως έχει μάθει!», ήταν η απάντησή της, δείχνοντας αδιαφορία για τις εντάσεις που δημιουργούνται.

Δείτε το video:

Η κατάσταση φαίνεται να παραμένει αδιέξοδη, με την κόντρα ανάμεσα στις δύο παίκτριες να μην έχει τέλος και να κλιμακώνεται συνεχώς.

Exit mobile version