Survivor 2025: Ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε! Η Ekaterina απειλεί να κάψει το τοτέμ του Απόστολου!

Ekaterina

Survivor 2025: Η Ekaterina ξεσπά και υπόσχεται να κάψει το τοτέμ του Απόστολου!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2025, που προβλήθηκε στις 23 Οκτωβρίου, η Ekaterina βρέθηκε στο επίκεντρο μιας έντονης διαμάχης, η οποία συντάραξε την ομάδα της. Η «Νυχούντερ Γούμαν», όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της, προκάλεσε αναστάτωση με ένα από τα πιο ακραία ξεσπάσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Η κατάσταση στην ομάδα της Ekaterina είναι ιδιαίτερα τεταμένη, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες φαίνεται να δυσκολεύονται να διαχειριστούν την ένταση και το δραματικό αυτό γεγονός.

Ο καυγάς

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Απόστολος κατηγόρησε την Ekaterina ότι του έκλεψε το τοτέμ της ασυλίας, το οποίο είχε σημασία για την παραμονή του στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ekaterina πήρε το τοτέμ και το έκρυψε μέσα στην τσάντα της. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Απόστολος άρπαξε την τσάντα της και έφυγε τρέχοντας μέσα στη ζούγκλα, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Ekaterina, η οποία προσπάθησε να πάρει πίσω τα πράγματά της, εξοργισμένη από την κίνηση του.

Έκρηξη της Ekaterina

Το επεισόδιο πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Ο Απόστολος της φώναξε: «Βρήκα την ασυλία και τρελάθηκες. Μου έκλεψες την ασυλία, ντροπή σου», ενώ η Ekaterina, έξω φρενών, του ανταπάντησε με θυμό: «Σκάσε! Μου έβγαλες όλα τα ρούχα, σε σιχαίνομαι. Αηδία με πόδια».

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που οι υπόλοιποι παίκτες παρακολουθούσαν σιωπηλά, χωρίς να μπορούν να παρέμβουν, σοκαρισμένοι από την εξέλιξη του καυγά.

Η απειλή της Ekaterina

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ekaterina εμφανίστηκε πιο αποφασισμένη από ποτέ. Προσπαθώντας να βρει το τοτέμ που θα της εξασφαλίσει την παραμονή της για άλλη μια εβδομάδα στο παιχνίδι, έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί. Κοιτώντας κατευθείαν στην κάμερα, χαμογελώντας πονηρά, δήλωσε: «Μπορεί να κλέψω αυτό το τοτέμ και να το κάψω μπροστά του. Θα ήταν επική κίνηση».

Το κοινό έμεινε άφωνο, καθώς αυτή η κίνηση δείχνει πως η Ekaterina είναι έτοιμη για όλα, χωρίς να φοβάται τις συνέπειες. Το ερώτημα που παραμένει είναι πώς θα αντιδράσουν οι συμπαίκτες της και αν ο Απόστολος θα καταφέρει να διαχειριστεί την κατάσταση ή αν ο καυγάς θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Exit mobile version