Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή: «Είναι μια χαρά, ζει σαν αγρότης και ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη»

Τερζή

Ο Πασχάλης Τερζής, γνωστός για την έντονη παρουσία του στη λαϊκή μουσική σκηνή, έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μια πιο απλή και ήρεμη ζωή. Απολαμβάνει την καθημερινότητα δίπλα στη σύζυγό του, Μαρία, στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τη φασαρία και την πίεση που συνοδεύει την καλλιτεχνική σταδιοδρομία.

Μια επίσκεψη γεμάτη αγάπη

Πρόσφατα, η γνωστή τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα επισκέφτηκε τον Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του και μοιράστηκε αυτή την όμορφη στιγμή με τους θαυμαστές της. Στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από τη συνάντησή τους, όπου ποζάρουν αγκαλιά. Στη λεζάντα, η Νέγκα έγραψε: «Σάββατο μεσημέρι στο σπίτι του Πασχάλη και της Μαρίας με αγάπη, αλήθεια και αγκαλιές! Φυσικά υπέροχο φαγητό απ’ τα χεράκια της Μαρίας! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ!».

Η ζωή του Πασχάλη Τερζή σήμερα

Σύμφωνα με τον εγγονό του, ο Πασχάλης Τερζής ζει σήμερα σαν αγρότης, απολαμβάνοντας τη φύση και τις απλές χαρές της καθημερινότητας. Έχει τον δικό του κήπο, όπου καλλιεργεί φρούτα και λαχανικά, ενώ παράλληλα φροντίζει τα ζώα του, όπως κότες. «Είναι μια χαρά, ζει σαν αγρότης και ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εγγονός του, αποκαλύπτοντας ότι ο παππούς του ζει μια ήρεμη ζωή γεμάτη αγάπη και ηρεμία.

Αποχώρηση από τη μουσική σκηνή

Ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή, που φέρει το ίδιο όνομα και σπουδάζει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, έδωσε πριν λίγους μήνες συνέντευξη και μίλησε για την απόφαση του παππού του να σταματήσει το τραγούδι. Ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα προβλημάτων υγείας, όπως πολλοί πίστευαν, αλλά μια συνειδητή επιλογή του ίδιου. «Ο παππούς μου δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω ασθένειας, αλλά από δική του προσωπική επιλογή. “Μέχρι εδώ έχω να δώσω” μου είπε», αποκάλυψε ο νεαρός Πασχάλης.

Πασχάλης Τερζής

Μια δύσκολη απόφαση

Η απόσυρση από το τραγούδι ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρε ο Πασχάλης Τερζής, όπως ανέφερε και ο εγγονός του. «Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου», σημείωσε ο εγγονός, κάνοντας και μια σύγκριση με τη Χάρις Αλεξίου, η οποία επίσης επέλεξε να αποσυρθεί από τη μουσική σκηνή αφήνοντας πίσω της τις καλύτερες στιγμές.

Η ζωή στον μπαχτσέ

Όσο για την καθημερινότητα του μεγάλου τραγουδιστή, ο εγγονός του περιέγραψε μια ήρεμη ζωή, με τον Πασχάλη Τερζή να απολαμβάνει τις αγροτικές εργασίες στον κήπο του και τη συντροφιά της αγαπημένης του συζύγου, Μαίρης. «Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του. Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη», πρόσθεσε, τονίζοντας τη γαλήνη που απολαμβάνει ο παππούς του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αγάπη και η ηρεμία που απολαμβάνει ο Πασχάλης Τερζής στη ζωή του σήμερα αποδεικνύουν ότι η επιτυχία δεν βρίσκεται μόνο στη δημοσιότητα, αλλά και στις απλές χαρές της καθημερινότητας.

Δείτε την ανάρτηση της Γιώτας Νέγκα:

Exit mobile version