Σούσουρο με Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Στη μέση η Σοφία Πολυζωγοπούλου (φωτο)

Τατιάνα Στεφανίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου και ο σύζυγός της, δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κομψή τους εμφάνιση στη βάφτιση του γιου της κουμπάρας τους, Γιάννας Παναγοπούλου.

Το γεγονός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου, παρουσία πολλών επιφανών καλεσμένων από τον χώρο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής.

Η βάφτιση και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Η βάφτιση είχε ως τιμώμενο πρόσωπο τον γιο της Γιάννας Παναγοπούλου, ο οποίος έλαβε το όνομα Αντώνης – Ιωάννης. Η τελετή συνοδεύτηκε από μια εντυπωσιακή δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα λαμπερής κοινωνικής συνεύρεσης. Η ημέρα ήταν γεμάτη από ζεστά συναισθήματα και συγκίνηση για τους γονείς του νεοφώτιστου παιδιού.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή για την αφοσίωσή της στα social media, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές εικόνες από τη σημαντική αυτή ημέρα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στις φωτογραφίες φαίνεται να κάθεται στο τραπέζι της δεξίωσης, δίπλα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου, έχοντας κοντά της και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η παρουσιάστρια, με συγκίνηση, σχολίασε: «Μια βραδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και συγκίνηση για τη βάπτιση του Αντώνιου Ιωάννη, του μονάκριβου γιου της Γιάννα Παναγοπούλου και του συζύγου της Γιάννη Σταυρίδη. Ένα παιδάκι που αποκτήθηκε με μεγάλο αγώνα από τη μαμά, την πολύτιμη βοήθεια του νονού και τις προσευχές όλων μας. Να τους ζήσει».

Η απόφαση της Στεφανίδου να μείνει εκτός τηλεόρασης

Σημειώνεται ότι η Τατιάνα Στεφανίδου φέτος έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση, γεγονός που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στους θαυμαστές της. Ωστόσο, παραμένει ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώνοντας τους ακολούθους της για τις προσωπικές της στιγμές και τις κοινωνικές της δραστηριότητες. Η ανάρτησή της από τη βάπτιση έτυχε θερμής υποδοχής από τους θαυμαστές της, οι οποίοι συμμερίστηκαν την αγάπη και τη συγκίνηση της στιγμής.

Exit mobile version