Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό – «Από θαύμα ζούμε» (φωτο, video)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου, κοντά στα Λουτρά Υπάτης, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, προκαλώντας τραυματισμούς και διακοπή της κυκλοφορίας. Ας δούμε τις συνθήκες του ατυχήματος και την επέμβαση των αρχών για την ομαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Η στιγμή του ατυχήματος και οι πρώτες αντιδράσεις

Γύρω στις 16:30, ένα λευκό ΙΧ, το οποίο κατευθυνόταν προς Καρπενήσι, ξαφνικά επιχείρησε να στρίψει από μια διασταύρωση χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία. Τη στιγμή εκείνη, ένα αγροτικό όχημα κατευθυνόταν προς Λαμία. Ο οδηγός του αγροτικού, ένας 64χρονος άντρας, συνόδευε τη σύζυγό του, 58 ετών. Μιλώντας αργότερα, ο οδηγός ανέφερε: «Από θαύμα ζούμε! Ευτυχώς δεν είχα αναπτύξει ταχύτητα. Προσπάθησα να τραβήξω το όχημα αριστερά για να τον αποφύγω, αλλά παραλίγο να βγω από το δρόμο».

Η άμεση αντίδρασή του βοήθησε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Παρά τη σύγκρουση, που ήταν πλαγιομετωπική, η πρόσκρουση δεν έγινε από την πλευρά της πόρτας του 88χρονου οδηγού του ΙΧ, μειώνοντας τον κίνδυνο σοβαρότερων τραυματισμών.

Οι τραυματισμοί και η διακομιδή των εμπλεκόμενων

Ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ διακομίστηκε και η σύζυγος του 64χρονου, που υπέστη τραυματισμό. Ο ίδιος ο 64χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Παρά τις σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς τα τραύματα των εμπλεκόμενων ήταν σχετικά ελαφρά.

Επέμβαση της Τροχαίας και αποκατάσταση της κυκλοφορίας

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Λαμίας-Καρπενησίου διακόπηκε προσωρινά για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων. Η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να διεξάγει προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος, ενώ η Πυροσβεστική συνέδραμε για τον καθαρισμό του οδοστρώματος, επιτρέποντας την ομαλή επανέναρξη της κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Exit mobile version