Σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της Πάολα!

Πάολα

Σοβαρή αποκάλυψη για την υγεία της Πάολα!

Η γνωστή τραγουδίστρια, Πάολα, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την απόφασή της να προχωρήσει σε ρίσκα που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα της.

Η είδηση για την ακύρωση των εμφανίσεών της στα τέλη Σεπτεμβρίου λόγω υγείας προκάλεσε σοκ και ανησυχία στο κοινό της. Η ανακοίνωση από την ίδια την Πάολα, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, επιβεβαίωσε ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες δεν θα πραγματοποιηθούν, καθώς βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάρρωσης μετά από επέμβαση στο πόδι που έκανε τον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση της Πάολα

Στην ανακοίνωσή της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Η προγραμματισμένη εμφάνιση στη ΔΕΘ καθώς και όλες οι υπόλοιπες ακυρώνονται λόγω της αποκατάστασης της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πόδι! Ραντεβού στις 11/10 στο Theamaathens ανανεωμένοι για ένα μαγικό χειμώνα!».

Η απόφαση να ακυρώσει τις συναυλίες δεν ήταν εύκολη, καθώς η καριέρα της βασίζεται στις ζωντανές εμφανίσεις και την επικοινωνία με το κοινό της, ενώ γνωρίζει ότι αυτό επηρεάζει και τους συνεργάτες της.

Συνέντευξη για το πρόβλημα υγείας

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Secret, η Πάολα μίλησε αναλυτικότερα για την υγεία της. Το πρόβλημα εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί και η κατάστασή της απαιτεί συνεχή προσοχή και προσοχή στις κινήσεις της. Ο γιατρός της, μάλιστα, της έχει ξεκαθαρίσει ότι η επάνοδος στη σκηνή μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την υγεία της και της συνέστησε να αποφύγει τις εμφανίσεις.

Η στάση της Πάολα απέναντι στις προειδοποιήσεις

Παρά τις συμβουλές του γιατρού της, η Πάολα δεν είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις ζωντανές εμφανίσεις. Στη συνέντευξή της τόνισε ότι αν σταματήσει να τραγουδάει, οι συνεργάτες της θα μείνουν χωρίς δουλειά, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί. «Δεν μπορώ να αφήσω τους συνεργάτες μου χωρίς εισόδημα», δήλωσε κατηγορηματικά, δείχνοντας την αφοσίωσή της τόσο στο επάγγελμά της όσο και στους ανθρώπους που την περιβάλλουν.

«Πετάς» στην πίστα, ενώ έχεις κάνει µια σοβαρή επέµβαση στο πόδι σου. Τι έχει συµβεί;

Έχω σπάσει το µετατάρσιό µου. Έχω βίδες στο πόδι µου. Ο γιατρός δεν µου επιτρέπει ακόμη να ανέβω στη σκηνή. Όμως δεν γίνεται να αφήσω τη δουλειά µου, γιατί εγώ θα µμπορούσα και για δύο χρόνια να κάτσω σπίτι µου. Η δουλειά µου είναι ευλογία για µένα. Το δώρο που πήρα από τον Θεό το έκανα δουλειά. ∆εν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από αυτό.

Από τη στιγμή που έκανα το δώρο του Θεού δουλειά, είναι τεράστια ευλογία. Από εκεί και πέρα, έχω µια ομάδα που αποτελείται από 25 άτομα. Αν λείψω εγώ, λείπει το ψωμί στο σπίτι τους. Υπάρχει κατανόηση όταν λέμε ότι ο καλλιτέχνης έχει κάνει επέμβαση στο πόδι.

Η απόφασή της να συνεχίσει τις εμφανίσεις παρά τα προβλήματα υγείας της δείχνει την αποφασιστικότητά της να στηρίξει τόσο την καριέρα της όσο και τους συνεργάτες της, με κάθε κόστος.

Exit mobile version