Σείστηκε το στάδιο με τα λόγια της Καρυστιανού: «Απόψε ακουγόμαστε στους ουρανούς»

Καρυστιανού

Ο Σωκράτης Μάλαμας, λίγο πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του, κάλεσε στη σκηνή τη Μαρία Καρυστιανού, η οποία, εμφανώς συγκινημένη, απευθύνθηκε στο κοινό. Στην ομιλία της, εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα και παραμένοντας πιστή στο μήνυμα της αλληλεγγύης και της αποφασιστικότητας για δικαίωση.

Η κοινή επιθυμία για δικαιοσύνη

Με πάθος και έντονα συναισθήματα, η Μαρία Καρυστιανού εξέφρασε την ελπίδα και την κοινή δέσμευση όλων όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόσο αγάπη την εκδήλωση και ένα πολύ ηχηρό ότι δεν ξεχνάμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά. Η ομιλία της αντικατόπτριζε την ενότητα που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι όλοι νιώθουν και καταλαβαίνουν τα ίδια συναισθήματα.

Μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας

«Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε το ίδιο, έχουμε τον ίδιο στόχο, έχουμε την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία», πρόσθεσε η Καρυστιανού, κάνοντας ξεκάθαρο ότι ο αγώνας για δικαιοσύνη είναι κοινός. Αναφέρθηκε στην αίσθηση αδικίας που τους ενώνει, καθώς το κακό που προκάλεσε την τραγωδία παραμένει ακόμα άθικτο και συνεχίζει να απειλεί ζωές. «Λοιπόν, ποτέ ξανά!», φώναξε με έμφαση, ενισχύοντας το συλλογικό αίτημα για δικαιοσύνη και αλλαγή.

Ευγνωμοσύνη για τη στήριξη

Η Μαρία Καρυστιανού εξέφρασε ευγνωμοσύνη από τα βάθη της καρδιάς της προς όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση, με ιδιαίτερη μνεία στους καλλιτέχνες και τους εθελοντές που συνέβαλαν στη διοργάνωση. «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας», είπε, δίνοντας έμφαση στη σημασία της παρουσίας και της αλληλεγγύης όλων. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των αδικοχαμένων, των οποίων η απώλεια παραμένει ζωντανή στις καρδιές των παρευρισκομένων.

Η φωνή της Ελλάδας ακούγεται στους ουρανούς

Με βαθιά συγκίνηση, η Καρυστιανού σημείωσε πως σήμερα, η φωνή της Ελλάδας είναι πιο δυνατή από ποτέ. «Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδάει, τόσο δυνατά, που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς», ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως η ελπίδα και η επιθυμία για δικαιοσύνη έχουν βρει αντίκτυπο. Για εκείνη, η εκδήλωση αντιπροσώπευε ένα ισχυρό μήνυμα πως οι αγκαλιές παραμένουν ανοιχτές για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα.

Η υπόσχεση για δικαίωση

Κλείνοντας την ομιλία της, η Καρυστιανού επανέλαβε πως η δέσμευση για δικαίωση είναι ισχυρή και διαρκής. «Η αγκαλιά αυτή θα είναι πάντα ανοιχτή. Μέχρι τη δικαίωση και ακόμα παραπέρα», είπε, υπογραμμίζοντας τη συνέχιση του αγώνα για αλλαγή και δικαιοσύνη. Η εκδήλωση, γεμάτη από συγκίνηση και αποφασιστικότητα, απέδειξε πως η μνήμη των αδικοχαμένων θα παραμείνει ζωντανή, μέχρι να επιτευχθεί η πολυπόθητη δικαίωση.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version