«Σε ευχαριστώ για όλα. Καλό ταξίδι μαμά…»: Το συγκινητικό «αντίο» στην 66χρονη δότρια οργάνων από τον γιο της

δότρια οργάνων

Κρήτη: Το συγκινητικό αντίο στην 66χρονη δότρια οργάνων – Ένα μήνυμα αγάπης από τον γιο της

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στην Κρήτη, όταν η οικογένεια μιας 66χρονης γυναίκας πήρε μια γενναία απόφαση. Η γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), πάλευε για τη ζωή της για 12 ημέρες, όμως οι ελπίδες για την ανάρρωσή της εξανεμίζονταν.

Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια για την μη αναστρέψιμη κατάσταση της υγείας της, η οικογένεια προχώρησε σε μια γενναιόδωρη κίνηση, επιλέγοντας τη δωρεά των οργάνων της αγαπημένης τους μητέρας.

Δωρεά οργάνων: Η ύστατη προσφορά ζωής

Η απόφαση να δωρηθούν τα όργανα της 66χρονης γυναίκας είναι μια πράξη αλτρουισμού και ανθρωπιάς που φέρνει ελπίδα σε άλλους ανθρώπους. Η διαδικασία μεταφοράς των οργάνων ξεκίνησε άμεσα, με τους νεφρούς της να μεταφέρονται με αεροπορική πτήση σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου θα μπορέσουν να σώσουν ζωές άλλων ασθενών. Είναι αξιοσημείωτο ότι η 66χρονη γυναίκα είχε λάβει και η ίδια στο παρελθόν όργανα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.

Το δημόσιο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του γιου της

Ο γιος της 66χρονης, συναισθηματικά φορτισμένος από την απώλεια της μητέρας του, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και να την αποχαιρετήσει με έναν συγκινητικό τρόπο, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Το μήνυμά του αγγίζει την καρδιά όσων το διαβάζουν, καθώς δεν περιορίζεται μόνο στον αποχαιρετισμό, αλλά τονίζει και την αξία της προσφοράς της μητέρας του μέχρι την τελευταία της στιγμή.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«🌹Σε ευχαριστώ για όλα. Για την ανιδιοτέλεια, την επιμονή σου και τα μαθήματα ζωής που μου έδωσες!

Έφυγες ξαφνικά και η απουσία σου είναι μεγάλη, αλλά οι αξίες σου και όσα πρόσφερες στους ανθρώπους γύρω σου συνεχίζουν να ζουν μέσα από αυτούς. Ακόμα και στην απώλεια σου, έδωσες ζωή. Πάντα περήφανος για σένα και όλα όσα έκανες🙏🏻 Καλό ταξίδι, μαμά. Θα είσαι πάντα εδώ 🤍».

Η συγκινητική αυτή ανάρτηση αποτυπώνει τον πόνο, αλλά και την περηφάνια του γιου της 66χρονης. Η αγάπη και η αυτοθυσία της μητέρας του θα συνεχίζουν να ζουν μέσω της πράξης της δωρεάς οργάνων, επιβεβαιώνοντας την αθάνατη αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Πηγή: cretaone.gr

Exit mobile version