«Σαν βρεγμένη γάτα ζήτησε συγγνώμη, υπάρχουν και οι παραιτήσεις»: Η Ντέπυ Γκολεμά κατακεραύνωσε τον Γιώργο Λιάγκα

Ντέπυ Γκολεμά

Η Ντέπυ Γκολεμά κατακεραυνώνει τον Γιώργο Λιάγκα: «Ζήτησε συγγνώμη σαν βρεγμένη γάτα, αλλά υπάρχουν και οι παραιτήσεις»

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την τρέχουσα τηλεοπτική επικαιρότητα. Όπως πάντα, η Γκολεμά δεν δίστασε να εκφράσει ειλικρινά τη γνώμη της, ειδικά όταν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και τηλεοπτικά γεγονότα.

Η κριτική της Ντέπυς Γκολεμά για τον Γιώργο Λιάγκα

Με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», που μεταδόθηκε την ημέρα μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, η Ντέπυ Γκολεμά άσκησε σκληρή κριτική για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα. «Έχουν γίνει τραγικά λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας την κακή διαχείριση της υπόθεσης από την εκπομπή. Η Γκολεμά τόνισε πως η προσέγγιση αυτή δεν άφησε αδιάφορους τους θεατές, λέγοντας: «Κάθε νοήμων άνθρωπος πρέπει να είναι έξαλλος με το πώς παρουσιάστηκε αυτό το θέμα».

Δεν δίστασε, μάλιστα, να επισημάνει και τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα, που φαίνεται ότι, κατά την άποψή της, έγινε υπό πίεση. «Ο Γιώργος τα μάζεψε και σαν βρεγμένη γάτα ζήτησε συγγνώμη», είπε, τονίζοντας ωστόσο πως «υπάρχουν και οι παραιτήσεις, οι οποίες ενίοτε γίνονται και δεκτές», αφήνοντας αιχμές για την ευθύνη που θα έπρεπε να αναλάβει.

Η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά και η νέα της αρχή

Η Ντέπυ Γκολεμά δεν περιορίστηκε μόνο στον σχολιασμό του Λιάγκα, αλλά αναφέρθηκε και στη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΪ στο Mega. Η τηλεκριτικός εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση αυτή, σημειώνοντας πως η Σκορδά δεν ταιριάζει στο προφίλ του ΣΚΑΪ. «Είχαμε ξελαρυγγιαστεί δύο χρόνια να της λέμε ότι δεν της πάει ο ΣΚΑΪ», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως η μετάβασή της στο Mega ήταν μια κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα.

«Τρέχοντας έπρεπε να πάει, βρήκε την υγειά της», δήλωσε η Γκολεμά, εκφράζοντας θετικά σχόλια και για τη συνεργασία της Σκορδά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η επιστροφή της Σκορδά στο Mega φάνηκε να είναι, κατά την άποψη της Γκολεμά, μια καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς, όπως ανέφερε, «είναι φανερό ότι δεν περνούσε καλά στην εκπομπή της Καινούργιου».

Η αντίθεση της Γκολεμά στη «μονοκρατορία» του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Ντέπυ Γκολεμά εξέφρασε την αντίθεσή της με την κυριαρχία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ελληνική τηλεόραση. «Δε συμφωνώ ένας παρουσιαστής να έχει τρεις εκπομπές», σχολίασε, σημειώνοντας ότι σε μια εποχή όπου πολλοί επαγγελματίες αναζητούν εργασία, είναι άδικο ένας παρουσιαστής να διαχειρίζεται τόσες πολλές εκπομπές.

Η Γκολεμά μάλιστα σχολίασε πως το φαινόμενο αυτό αφορά αποκλειστικά άνδρες παρουσιαστές, παρατηρώντας: «Επίσης, αυτό δε συμβαίνει ποτέ με γυναίκες». Με τα σχόλια της αυτά, η τηλεκριτικός θέλησε να επισημάνει την ανάγκη για μεγαλύτερη ισορροπία και δικαιοσύνη στον καταμερισμό των επαγγελματικών ευκαιριών στην τηλεόραση.

Exit mobile version