Σάλος με τις αδιανόητες δηλώσεις της Σούπερ Κικής για τον Μάστορα και την Μαρινέλλα

Σούπερ Κική

Οι τουλάχιστον “αμφιλεγόμενες” δηλώσεις της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα και τη Μαρινέλλα

Στο τελευταίο της βίντεο στο Youtube, η Σούπερ Κική, γνωστή youtuber, προκάλεσε αντιδράσεις με τα σχόλιά της σχετικά με την υγεία της Μαρινέλλας και την απόφαση της να αποκλείσει τον Χρήστο Μάστορα από την συναυλία της στο Ηρώδειο. Παρέα με τον Fipster, ο οποίος είναι στενός φίλος της συντρόφου του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, σχολίασαν την επικαιρότητα με έντονο ύφος και χιούμορ.

Το σχόλιο για την Μαρινέλλα και τον Χρήστο Μάστορα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Fipster διάβασε δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας και την απόφασή της να αποσύρει τον Χρήστο Μάστορα από τη συναυλία της. Η αντίδραση της Σούπερ Κικής ήταν έντονη και σαρκαστική.

«Διάρροια έπαθε ο άνθρωπος ρε παιδιά, χ…ε από τα μάτια», ανέφερε με ειρωνικό τρόπο, αναφερόμενη στην κατάσταση του τραγουδιστή. Η αίσθηση του χιούμορ της προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις, με αρκετούς να θεωρούν τα σχόλιά της υπερβολικά και προσβλητικά.

Ο ισχυρισμός περί “μαγιολίκι”

Η Σούπερ Κική συνέχισε λέγοντας ότι ο Χρήστος Μάστορας «έφαγε» τη Μαρινέλλα, υπονοώντας πως τα προβλήματα υγείας της οφείλονται σε κάποια “μαγεία”. «Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε, αναφερόμενη στην εθνικότητα του τραγουδιστή. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε αμηχανία, ιδιαίτερα στον Fipster, ο οποίος δεν απάντησε άμεσα, κρατώντας ουδέτερη στάση.

Η άβολη θέση του Fipster

Ο Fipster βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση καθώς, όντας φίλος της συντρόφου του Χρήστου Μάστορα, απέφυγε να εμπλακεί έντονα στη συζήτηση. Η Σούπερ Κική δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ουδέτερη στάση του φίλου της, αναφέροντας με σαρκασμό: «Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του».

Ολόκληρη η συζήτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το κοινό, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά τα υπαινικτικά σχόλια της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα. Τόσο η αναφορά σε θέματα υγείας όσο και ο ρατσιστικός τόνος σχετικά με την εθνικότητά του προκάλεσαν αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 10.58′:

Exit mobile version