Σάκης Ρουβάς: Ξέφρενος χορός και συγκίνηση στο γάμο του αδελφού του

Σάκης Ρουβάς

Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι του Απόστολου Ρουβά και ο χορός του Σάκη Ρουβά

Ο γάμος του Απόστολου Ρουβά και της Φανής Γιαβρίδου πραγματοποιήθηκε παρουσία αγαπημένων προσώπων, επισφραγίζοντας την πολυετή σχέση τους. Το ζευγάρι, που έχει ήδη έναν γιο, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν θρησκευτικό γάμο και αμέσως μετά να βαπτίσει το παιδί τους, που είναι μόλις ενός έτους.

Το γαμήλιο πάρτι στον Σχοινιά

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι σε εστιατόριο στον Σχοινιά, όπου οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά ήταν γεμάτη ζωντάνια και ευχάριστες στιγμές, όπως φάνηκε και από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, ο Απόστολος Ρουβάς χορεύει με τη σύζυγό του και τις φίλες της το τραγούδι «Άντεξα», το οποίο ερμηνεύει ο αδελφός του, Σάκης Ρουβάς. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Σε ένα άλλο σημείο της βραδιάς, ο Σάκης Ρουβάς πήρε τη θέση του στην πίστα, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές του ικανότητες, μαζί με τον χορευτή και πρώην παίκτη του «Survivor», Νίκο Γιάννη.

Συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, με τον Σάκη Ρουβά να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος για τον αδελφό του και τη νέα του ζωή. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, παρακολούθησε την τελετή με μεγάλο ενθουσιασμό και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Weekenders», ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής εξέφρασε την ευτυχία του για το σημαντικό αυτό γεγονός στη ζωή του αδελφού του. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια σημαντική μέρα για τα παιδιά και βεβαίως για τον νεοφώτιστο. Τους εύχομαι κάθε ευλογία, κάθε καλό, ευτυχία στη ζωή τους, αγάπη και υγεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η χαλαρή προετοιμασία

Μιλώντας για την προετοιμασία του γάμου, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ότι ο αδελφός του, Απόστολος, ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και χωρίς άγχος, κάτι που έκανε την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή. «Δεν είχε άγχος ο Απόστολος σήμερα. Στην προετοιμασία ήταν πολύ χαλαρός», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι ο ίδιος, ως θείος, νιώθει την ίδια αγάπη και φροντίδα όπως και για τα δικά του παιδιά.

 

Exit mobile version